Hugo Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Alan ty robisz FMIC'a na zamowienie czy zakladasz gotowe od Sprintera, Iveca?Mozesz pokazac fotki zderzaka swojej A4 i jakie ma wymiary nowy IC? :roll: Żadnych gotowych.Piękna ręczna robota.Na aucie jest zderzak od S4 A IC jest wielki :shock: Mam nadzieje , że mnie Alan nie zabije , że zdradzam tajemnice , ale już nie mogę się doczekać kiedy autko będzie gotowe :mrgreen:
spanky Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Alan ty robisz FMIC'a na zamowienie czy zakladasz gotowe od Sprintera, Iveca?Mozesz pokazac fotki zderzaka swojej A4 i jakie ma wymiary nowy IC? :roll: Żadnych gotowych.Piękna ręczna robota.Na aucie jest zderzak od S4 A IC jest wielki :shock: Mam nadzieje , że mnie Alan nie zabije , że zdradzam tajemnice , ale już nie mogę się doczekać kiedy autko będzie gotowe :mrgreen: Hugo dawaj wiecej ... robi sie bardzo ciekawie ... :twisted:
pre_pl Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 no taki z przodu bedzie okej no ba pytam, bo ostatnio czytałem, że te od Iveco nie są tak wydajne jak mi się kiedyś zdawało .... PS. Ładne tłumaczenie FMICa
Hugo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Na żywo wygląda jeszcze lepiej.IC jest kozak , a jak już wszystko będzie poskładane i pomalowane to będzie miodzio
spanky Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 wyglad budzi respekt .... a jakie moce sa przewidywane ... :?: :twisted:
Hugo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 wyglad budzi respekt .... a jakie moce sa przewidywane ... :?: :twisted: 200KM pęknie spokojnie , a na zime przewidywany jest montaż ............. P.S Alan zakładaj nowy temat i opisuj w niej postęp prac przy A4 :mrgreen:
spanky Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 wyglad budzi respekt .... a jakie moce sa przewidywane ... :?: :twisted: 200KM pęknie spokojnie , a na zime przewidywany jest montaż ............. P.S Alan zakładaj nowy temat i opisuj w niej postęp prac przy A4 :mrgreen: montaż czego ..... :?: P.S temacik z przebiegu prac nad wzmocnieniem 1.9 TDI AWX jak najbardziej by sie przydał ...... :twisted: oczywiscie z bardzo duza iloscia fotek ... ;-)
Hugo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 montaż czego ..... :?: To co misie lubią najbardziej w Audi
spanky Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 montaż czego ..... :?: To co misie lubią najbardziej w Audi :shock: Q :?:
spanky Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 misie lubia miód miód w Audi .... :?: :twisted:
wojtas-audi Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No ladnie ladnie, widze ze poki co jest doladowana coca-colą :mrgreen:
Pikuś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ctv, wiem ze Ty sie tam tym zajmujesz to spytam jaki bylby koszt zalozenia IC do TDI B5 :?: Program jest pod 135-140 kucy.
Gość tadziu.golf Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Pochwal się ile cię ta przyjemność kosztowała.
Hugo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Pochwal się ile cię ta przyjemność kosztowała. Mój program czy Alana IC??
ctv Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ctv, wiem ze Ty sie tam tym zajmujesz to spytam jaki bylby koszt zalozenia IC do TDI B5 :?: Program jest pod 135-140 kucy. tragiczne auto ,gorzej z miejscem niż w b6 ale jest to do zrobienia koszt w przedziale 1500-2500
Gość tadziu.golf Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Dzięki za odpowiedź Hugo. Widze po forum że jesteś "poważnie" w temacie Audi. Powiedz mi ile mogę wyciągnąć ze swojej 110-tki TDi-oczywiście w granicach rozsądku. Tak żeby mieć jeszcze większy uśmiech na gębie i nie zarżnąć motoru.
spanky Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Dzięki za odpowiedź Hugo. Widze po forum że jesteś "poważnie" w temacie Audi.Powiedz mi ile mogę wyciągnąć ze swojej 110-tki TDi-oczywiście w granicach rozsądku. Tak żeby mieć jeszcze większy uśmiech na gębie i nie zarżnąć motoru. 135-140 kucy i jakies 300 Nm .... samym softem .... tutaj sobie poczytaj : http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=1063
teetime Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Dopiero co ja sam zrobilem sobie chipa w moim autku Oczywiscie rowniez z pomoca CVT & Master's Tuning Autko za**** przzyspiesza i od 2000 ob. daje czadu. Jeszcze wykresow nie posiadam poniewaz nie mam jak sie udac jeszcze do w-wy na hamownie ale jak tylko to dam je na forum Jak na razie (podobno) minimum 160 KM
Rekomendowane odpowiedzi