WOJTAS36 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 witam kolegów,wymieniłem w swojej audiczce kompletne sprzęgło razem z kołem dwumasowym z tym że teraz nie odpala mi autko jak przed wymianą,czy sprzęgło ma coś wspólnego z odpaleniem auta?co się mogło stać?proszę o pomoc za co z góry dziękuje.
rikardo Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 witam kolegów,wymieniłem w swojej audiczce kompletne sprzęgło razem z kołem dwumasowym z tym że teraz nie odpala mi autko jak przed wymianą,czy sprzęgło ma coś wspólnego z odpaleniem auta?co się mogło stać?proszę o pomoc za co z góry dziękuje. Jedynie co mi przychodzi do głowy to brak masy jeżeli w ogóle nie kręci rozrusznik co jest możliwe bo jet on odkręcany
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 racja - o tym można zapomnieć, więc należy sprawdzić jako pierwszą przyczynę
SotoM Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 nie odpala - kręci motor a nie chce zagadac, czy jak..??
WOJTAS36 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 byłem u tego gościa co mi wymieniał i stwierdził ze on wszystko dobrze poprzykręcał i po dopinał wcześniej palił mi na dotyk a teraz trzeba z 6 sekund kręcić żeby odpalił dodam że sprawdzałem na nowym aku i jest to samo czyżby rozrusznik do remontu?
SotoM Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 może skrzynie dobrze zrobił ale może tez coś mu się przydało z silnika... bo tu nie widzę co ma wpływ na odpalanie...- hmmm ciężar koła 2umasowego ze sprzęgłem (ciężej rozrusznikowi to zamachnąć) - cięższe od zestawu z pierwszego montazu czy jak.... dziwna sytuacja...
WOJTAS36 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 jutro zajże do rozrusznika jakby co to sie odezwę
Musashi Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 mozliwe ze mechanik zapomnial podpiac zlaczki czujnika G28 podpinales VAG-a od tego nalezy rozpoczac
WOJTAS36 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 oczywiście podpinaliśmy pod vaga jedyny błąd co wyskoczył to był błąd o numerze 65535 ale z tego co on mówił to nie jest od tego?a można wiedzieć gdzie sa te złączniki?jutro będę rozkręcał rozrusznik to sprawdzę
SotoM Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 oby 2wa sa przy skrzyni przy lewej półosi napędowej. czyli czujnik prędkościomierza i włącznik świateł cofania...
WOJTAS36 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 ale prędkościomierz i światła cofania działają to pewnie złączki są włonczone
SotoM Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 to cholera wie co ten gość tam nabroił - bo to nie możliwe aby po wymianie sprzęgła były takie herezje... albo facet ci coś podmienił albo zbieg okoliczności i coś kucnęło i wystąpił problem...
WOJTAS36 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 byłem u elektryka rozrusznik jest idealny,stwierdził że może się cofać paliwo i dla tego nie chce zapalić jak jest zimny :wallbash:co się dzieje z tym autkiem?może pompa paliwa?
Rekomendowane odpowiedzi