mareko1 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Witam, Mam mały problem z systemem automatycznego testowania, otóż od jakiegoś czasu po włączeniu zapłonu po około sekundzie pojawia się odrazu napis OK a wcześniej miałem tak, że po włączeniu zapłonu systemem najpierw sprawdzał wszystkie parametry jak olej, hamulce itd.(trwało to ok 10 sekund) i dopiero po tym wyświetlił napis OK. Nie wiem czy ja coś namieszałem bawiąc się opcjami wyświetlacza czy coś się padło, czy wogóle teraz wszystkie parametry są sprawdzane ?. Może ktoś z Was miał taki problem i może mi pomóc. Z góry dzięki za pomoc.
dziadek Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Tak jak masz teraz jest ok. Sprawdzanie następuje po naciśnięciu przycisku z takim kluczem do śrub. Może miałeś go jakoś zakleszczonego ze zawsze sprawdzał bo nie orientuję się czy można tak ustawić żeby zawsze sprawdzał...
mareko1 Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Tak jak masz teraz jest ok. Sprawdzanie następuje po naciśnięciu przycisku z takim kluczem do śrub. Może miałeś go jakoś zakleszczonego ze zawsze sprawdzał bo nie orientuję się czy można tak ustawić żeby zawsze sprawdzał... Powiedz mi w takim razie czy w tej chwili następuje spradzanie parametrów przez system czy nie; i aby je sprawdzić muszę nacisnąć przycisk z kluczem? Dziękuję CI za odpowiedź
steve69 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Przy włączonym zapłonie system automatycznego testowania sprawdza stan określonych funkcji i elementów samochodu w sposób ciągły, również podczas jazdy. -- Pozdrawiam. Sławek
mareko1 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Czyli nie mam się co martwić . Dzięku Panowie za odpowiedzi . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi