Motor Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 Koledzy potrzebuje konkrety bo linki nie działają ,a po przeszukaniu wszystkiego nie znalazłem nic co by mi pomogło. Jak ustawić wskaźnik na full po zatankowaniu do pełna (bo wskazuje daleko za) i żeby rezerwa się nie zaplała na 1/4 baku. Czy wogóle da się to zrobić. Prosze o link bądź info.
adadur Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 W B4 robiło sie to przy zegarach guziczkiem na dole ale w A4 to nie wiem.
KICHOL Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 A nie miałeś kombinowane przy zegarach???? Możesz zrobić prosty myk przy kontroli zegarów vagiem wszystkie wskazówki idą na "godzinę 12" i będziesz widział czy paliwko stoi na 12 czy też wychyla się za. A potem ściągasz wskazówę ustawiasz na 12 i po kłopocie. Widziałem coś takiego na własne gały i działało. A jak chcesz mechaniora to pisz na priva.
pre_pl Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,15285.0.html ten Ci nie działa ?
Motor Opublikowano 19 Września 2007 Autor Opublikowano 19 Września 2007 A nie miałeś kombinowane przy zegarach???? Możesz zrobić prosty myk przy kontroli zegarów vagiem wszystkie wskazówki idą na "godzinę 12" i będziesz widział czy paliwko stoi na 12 czy też wychyla się za. A potem ściągasz wskazówę ustawiasz na 12 i po kłopocie. Widziałem coś takiego na własne gały i działało. A jak chcesz mechaniora to pisz na priva. Tylko ta opcja została do zrobienia inne sposoby u mnie nie pomagają. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,15285.0.html ten Ci nie działa ? Żaden link z opcji szukaj nie działa -- błąd 404...chyba wiadomo czemu... Dzięki koledzy za wskazówki.
Rekomendowane odpowiedzi