Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] avant by Damien ]:-> skóra, 17''s-line, xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystich audi maniakow :drunk:

po sprzedazy mojego golfa mk III 20 Jahre nadszedl moment aby nabyc cos nowego. wahalem sie pomiedzy passatem b5, audi a4, leonem, toledo... jednak zdecydowana wiekszosc argumentow "za" przemawiala za A4 :drool: . naogladalem sie troche tych autek zanim wybralem Tego rodzynka :)

moja A4'rka jest z 1997 roku. pod maska bije zdrowy AFN (dla mniej wtajemniczonych 1.9 TDI 110 km). autko do lipca poruszalo sie po drogach niemieckich dlatego wszystkie jego podzespoly sa w stanie bdb. oraz co jest rzadkoscia, przebieg jest udokumentowany i ksiazka prowadzona jest do konca uzytkowania w panstwie niemieckim :)

auto jest bardzo dobrze wyposazone, mianowicie:

-ABS

-el. szybki

-el. lusterka

-climatronik

-skorzana tapicerka

-podgrzewane fotele

-naglosnienie: 6 glosnikow, sobufer

-alumki 16''

-domykanie szyb z pilota

-halogeny

-lakier- czerwien meksykanska

auto poza kilkoma malymi drobiazgami jest w stanie idealnym biorac pod uwage wiek samochodu. w przyszlosci jest kilka palnow co do malych "ulepszen" jednak narazie zostana one w tajemnicy :naughty:

86d8fafe7e6cd81f.jpg

1dffd84d51c2d084.jpg

779edb914262c3a7.jpg

7f2a07836efbb02b.jpg

e1f1d524a6fecb62.jpg

f7783b66a24537ad.jpg

39c2798b4aced398.jpg

37c9459829200877.jpg

c13b704ee7978d5b.jpg

e3bb6a909e211a0c.jpg

wiosna :th:

959b634768acb869.jpg

247e8cf44cdc1116.jpg

0a7ac7bda3885e4b.jpg

a6c51ed1ff34191e.jpg

Opublikowano

No autko z ladnym wypasem. Szkoda tylko ze ma korbki z tylu.. :decayed: A co do wygladu to nie podoba mi sie grill z przodu oraz te odstajace kierunki w blotnikach.. :chytry:

Opublikowano

fajny avancik no i skórka w środku prawie jak w moim :dance:

Opublikowano

No całkiem całkiem tylko jakoś mi się czerwony kolor w :audi: zwłaszcza w avantach nie podoba, to jest oczywiście moje zdanie innym może się on bardzo podobać

Opublikowano

Ładna :a4fan: kolorek ostry, ciekawe jakby wygladała z wszystkimi dodatkami w kolorze ;) no i pozostały ci przednie lampki na zaspolone :) wymienić.

Opublikowano

No jednak przyjąłes moje zaproszenie do klubu :dance: Ładna a4, fajny wypasik

Opublikowano

Spoko a4 srodek fajny zewnatrz tez ok tylko mi osobiscie czerwony kolor w b5 nie lezy .

Opublikowano

Fajny Avancik w ładnym wypasie :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

akurat ta czerwien bardzo mi sie podoba... zreszta kazdy chwali co ma ;)

jesli fundusze pozwola to przednie lampki zamienie na zenon... jednak w tej chwili to nie jest priorytetem. zostalo do wymiany pare rzeczy (olej, filty, plyny, rozrzad), ktore nie moga czekac. takze póki co najpierw musze doprowadzic fure do idealnego stanu technicznego a dopiero pozniej zabiream sie za mody :evil:

Opublikowano

ładne to autko, jakbyś chciał naprzykład mieć bardziej dostojne wnętrze to moge ie wymienić z Tobą na listwy ;] ja mam drewienko.

no i jeszcze obowiązkowo ramki na zegary i do tego silnika chip + fele 17" ;]

Opublikowano
  • Autor

sorki, ale drewniane wykonczenie wydaje mi sie troche tandetne :kox:

17'' na 100% beda... szykuje sie na takie gwiazdy od s4, zamowienie juz zlozone :decayed:

Opublikowano

sorki, ale drewniane wykonczenie wydaje mi sie troche tandetne :kox:

17'' na 100% beda... szykuje sie na takie gwiazdy od s4, zamowienie juz zlozone :decayed:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,17218.0.html takie fele?? jak coś to dawaj na PW i sie dogadamy :naughty:
Opublikowano
  • Autor

dokladnie take! ale po 1) fele bede kompletowal na wiosne i po 2) cena jest za wysoka jak na moja kieszen, a wiem ze mozna taniej wyrwac

Opublikowano

ładne to autko, jakbyś chciał naprzykład mieć bardziej dostojne wnętrze to moge ie wymienić z Tobą na listwy ;] ja mam drewienko.

no i jeszcze obowiązkowo ramki na zegary i do tego silnika chip + fele 17" ;]

Keżor, ja chcę te Twoje listwy nadal, tylko dalej nie wiem jak się to dziadostwo demontuje... :/

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

dawno tu nie bylem... mala aktualizacja postepow :)

jak do tej pory zadnych modow nie robilem jednak auto doprowadzilem do stanu uzytkowania :) . mianowicie: zrobiony rozrzad, oleje filtry, wymienilem kilka wahaczy na przodzie + koncowki, napinacz alternatora + pasek, malowanie maski... itd. kurde niby nic a uzbierala sie sumka za ktora mozna kupic b3 :kox:

ale nie po to kupilem audi zeby na nim oszczedzac! niedawno udalo mi sie kupic grill od audi s4. miodnie wyglada :decayed: na wiosne szykuje sie z zamirem zmiany kolek na 17'' s-line, xenon ten po I liftingu oraz ciemne szybki. co z tego wyjdzie.... zobaczymy!

2f37b6745a6164f8.jpg

29a8ddee2f0d5c2d.jpg

e2348a7bc60fe4a3.jpg

Opublikowano

standardowej zawieszki to ty chyba nie masz......tak na moje oko to -20mm czyli 1BE.....super furak

Opublikowano
  • Autor

no standard to nie jest... jak zagladalem w zawias to z przodu ma niebieskie a z tylu czerwone amorki... dziwne bo z oznaczeniami audi. ale twarda jest jak moj stary golf III GTI :thumbup: fajnie sie trzyma na zakretach :th:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2008, 19:48 _________________________________________________ostatnio zastanawialem sie nad koncowkami wydechu... bylo kilka pomyslow, jednak dzaisj z braku czasu pomyslalem ze wypoleruje te co mam... rezultat calkiem fajny :thumbup:

przed polerka wygladaly tak

792eca2da7bf4995.jpg

po pracach koncowych... niestety korozja juz swojue zrobila i pozostaly drobne dziurki ktorych juz nie dalo sie zredukowac :disgust: ale i tak ladnie wyszlo, moim zdaniem :naughty:

4f517f8fec6dc323.jpg

46faaf07cd1c8955.jpg

Opublikowano

kolego czym polerowałeś tę końcówki wydechu??

Opublikowano
  • Autor

kolego czym polerowałeś tę końcówki wydechu??

najpierw na flexa zalozylem papier 60 i przejechalem dolne czesci aby oczyscic z sadzy i usunac glebsze wżery. pozniej recznie do zgupbienia rys kolejno papierami: 120 -> 400 -> 800 -> 1000 ->1200. nastepnie na wiertarke zalozylem krazek z filcu. koncowki nasmarowalem pasta polerska do alumunium, firmy K2, i jazda tym filcem az do uzyskania pozadanego efektu. mnie to kosztowalo okolo 2h pracy... ale mysle ze bylo warto :thumbup:

Opublikowano

EFEKT SUPER I CHYBA KOńCóWKI JUż NIE POTRZEBA :oklaski: