Wagi Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Witam!!! W moim AJM pokrzywiło mi tłoki. Wymieniłem blok silnika od AWX przy okazji PD od AWX (BA) oraz tubo od AWX Oczywiscie zrobiony spory soft. A pytanie jest takie czy po zmianie bloku trzeba zmieniac dawkie rozruchową? Poprostu im zimniej tym bardziej kopci i szarpie przy odpalaniu po nocy.
zbojna Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 W PD nie ustawia sie raczej dawki rozruchowej, ale moge sie mylic....
marewel Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 A pytanie jest takie czy po zmianie bloku trzeba zmieniać dawkę rozruchową? Robiłeś korektę bipow pod te pompki?Jeżeli nie to tu może tkiwc problem. Jam mam rozwiert z 1.9 na 2.0 i pali elegancko tak samo jeździ.
Wagi Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Szczerze mówiąc nie wiem co to jest korekta bipów Po zmontowaniu tego wszystkiego zrobiłem poprostu softa...A utko sunie az miło ... Tylko podczas porannego rozruchu potrzesie i zadymi na siwo. Nastepne odpalania juz sa bezbolesne(w lecie tez odpalał super) Dlatego zastanawiam sie nad dawka rozruchową.....
Rekomendowane odpowiedzi