Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] PILNE !!! temperatura wody TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

jutro jade do polski i auto mnie denerwuje.... Rano odpalam auto i po 15min nagrzeje sie do 90 C. nastepnie spada do 60 C. gra jak mu sie zachciewa... ogrzewanie jest !!! termostat wymieniony!!! woda w zbiorniku letnia!!!

Kazdy moj poprzedni diesel mial zawsze jak slup 90 C...

pomozcie szybko... matrwic sie tym???

Opublikowano

może czujnik temperatury :gwizdanie:

Opublikowano

Najprawdopodobniej czujnik temp.do wymiany jak termostat nowy.Nieprzejmuj sie mozna jechac.

Opublikowano
  • Autor

dziwna sprawa z tym czujnikiem... naprawde zeby w miescie spadala do 60.. na trasie czasami trzyma czasami spada... boje sie i ustawiam ogrzewanie na maxa !!! 2 sprawa wydaje mi sie ze jak wlacze Econ to silnik jest mocniejszy po wylaczeniu muli... to normalne??

Opublikowano

kolego ja mam tak że jak jest zimny i ustawie spore dmuchanie (tak za połowe klimatronika) 26stopni to mi się zagrzewa po ok 20km trasa+miasto po pół, ale jak już złapie 90stopni to trzyma, chyba że na postoju na wolnych obr dam duże dmuchanie to spada temperatura. jak nie szaleje z temperaturą -tak ze 3-4 kreski to jest ok łapie temperature po ok 5-10min i też się zastanawiam czy to jest ok?

Opublikowano

kolego ja mam tak że jak jest zimny i ustawie spore dmuchanie (tak za połowe klimatronika) 26stopni to mi się zagrzewa po ok 20km trasa+miasto po pół, ale jak już złapie 90stopni to trzyma, chyba że na postoju na wolnych obr dam duże dmuchanie to spada temperatura. jak nie szaleje z temperaturą -tak ze 3-4 kreski to jest ok łapie temperature po ok 5-10min i też się zastanawiam czy to jest ok?

to jest normalne w dieslach

diesel ma mocną utrate temp.

było o tym na forum mase tematów poczytajcie trochę

jeśli temp. skacze to masz walnięty czujnik temp.

Opublikowano
  • Autor

dobra panowie... dzieki za wypowiedzi... poprostu wsiadam,ustawiam cieplo w autku i plyne do polandu. tam sie wszystkim zajme:P

pozdrawiam

Opublikowano

no leć leć, nie ma się co przejmować

Opublikowano

Kolego jak masz wyłączone ECON to w tym czasie włączasz klimatyzacje, która mocno obciąża silnik. W AFNnie trochę poczujesz spadek mocy na włączonej klimie