Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zmieniać już na zimówki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
do napedu Q stosujecie opony asymetrycznie czy niekoniedznie?

Dobrze takie zastosować, na A4 i RAV4 ze stałym napędem 4x4 to przerabiałem i polecam, łatwiej uniknąć problemu ząbkowania opon...

Opublikowano

Dobrze takie zastosować, na A4 i RAV4 ze stałym napędem 4x4 to przerabiałem i polecam, łatwiej uniknąć problemu ząbkowania opon...

moze to smieszne ale o co chodzi z tym ząbkowaniem? Chodzi o tyl i przod czy tylko o tył.

Opublikowano

moze to smieszne ale o co chodzi z tym ząbkowaniem? Chodzi o tyl i przod czy tylko o tył.

Różnie, w RAVce problem był z tyłu jakby łożyska były padnięte, w A4 głośne były przednie oponki ale ciężko powiedzieć bo auta nie mam od nowości...

set-up zimowo-letni, dziś wrzuciłem zimę i nie za ciekawie to wygląda...:disgust:

20121201143117.jpg

Opublikowano

Jak na 16" nie jest źle.

Opublikowano

mam asymetryczne drugi sezon ale tylko dlatego ,że nie starłem ich w pierwszym :decayed::wink:

SottoZero są do polecenia

Opublikowano

Różnie, w RAVce problem był z tyłu jakby łożyska były padnięte, w A4 głośne były przednie oponki ale ciężko powiedzieć bo auta nie mam od nowości...

set-up zimowo-letni, dziś wrzuciłem zimę i nie za ciekawie to wygląda...:disgust:

http://imageshack.us/a/img28/6151/20121201143117.jpg

Łojojoj :shock3: Na tej fotce faktycznie widać tą różnicę :shock3: No ale to w końcu setup zimowy więc nie ma się co spinać :wink: Ma być wygodnie i bezpiecznie :wink:

Zima to zima... Miękkie opony, mniejsze felgi, brud zarówno na zewnątrz jak i w środku (no chyba że ktoś ma cieplutki garażyk na takie relaksy przy -20 :naughty:), walające się wszędzie skrobaczki, szczotki, specyfiki do uszczelek i zamków oraz łopata do śniegu w bagażniku - to wszystko takie uroki pory roku która kalendarzowo już się z nami oswoiła a praktycznie da nam się jeszcze we znaki :wink:

A co do tematu, ja swoje protektory wrzuciłem już miesiąc temu i zupełnie nie żałuję bo te kilka razy gdy były mi potrzebne o świcie wystarczyły aby nie żałować wymiany, a czy się starły jeden milimetr czy dwa to mam to w d*pie :przebiegly: Za rok kupię sobie nowe :toon:

Za to teraz (dosłownie) na drogach jest już na prawdę ślisko (bynajmniej w Zagłębiu) i czystą głupotą jest jeżdżenie na letnich oponach... :facepalm:

Opublikowano

u mnie wczoraj śnieg ;d

Opublikowano

ok temat uważam za wyczerpany.Jest grudzien wiec zimówki juz dawno powinny byc założone.Zamykam