Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zmieniać już na zimówki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja też zmieniłem bo mówię sobie że rano przymrozki wieczorem też już chłodno a tu dziś wstaje patrze na termometr a tam na plusie. A teraz też +10st. Grrr

No dobra... nie ma śniegu i szybko może nie być. Ale w sobotę rano bardzo ciężko się jeździło. Ja byłem jeszcze na letnich i na prawde miejscami musiałem jechać po mału bo było bardzo ślisko. Do tego 2 autka postawione w rowie na dachu dają do myślenia.

Oprócz tego dnia - nie było problemów. Ale czasami komuś wystarczy taki 1 dzień i auto już stoi u lakiernika.

Opublikowano
Ja też zmieniłem bo mówię sobie że rano przymrozki wieczorem też już chłodno a tu dziś wstaje patrze na termometr a tam na plusie. A teraz też +10st. Grrr

No dobra... nie ma śniegu i szybko może nie być. Ale w sobotę rano bardzo ciężko się jeździło. Ja byłem jeszcze na letnich i na prawde miejscami musiałem jechać po mału bo było bardzo ślisko. Do tego 2 autka postawione w rowie na dachu dają do myślenia.

Oprócz tego dnia - nie było problemów. Ale czasami komuś wystarczy taki 1 dzień i auto już stoi u lakiernika.

Dokładnie, ja takze juz na zimowych oponkach, lepiej założyć wcześniej i nie być zdziwionym kiedy przyjdzie zima, która jak ZAWSZE zaskoczy drogowców ...

btw. Ja także mam 15tki - biedrony.

Opublikowano

po co zmieniac jak 21 grudnia ma byc koniec swiata to przez te pare dni chce oczy nacieszyc na te 17stki na aucie :grin:

Opublikowano
po co zmieniac jak 21 grudnia ma byc koniec swiata to przez te pare dni chce oczy nacieszyc na te 17stki na aucie :grin:

Przecież majom znowu się kalendarz popier*olił ... :banan:

Opublikowano

Ja mam nowe opony i felgi po regeneracji także chciałem się też nimi nacieszyć :decayed:

Opublikowano

Ja mam nowe opony i felgi po regeneracji także chciałem się też nimi nacieszyć :decayed:

to ciesz się ciesz bo dużo Ci nie zostało :grin: a podobno 1 grudnia ma śnieg padać :decayed:

Opublikowano

niech w końcu spadnie i będzie zima :good: .....i będziemy wiedzieli po co na mniejszym rozmiarze się śmiga :wink:

Opublikowano

A co 12'' założyłes ? :grin::grin::grin:

Opublikowano
niech w końcu spadnie i będzie zima :good: .....i będziemy wiedzieli po co na mniejszym rozmiarze się śmiga :wink:

I po co się ma quattro:kox::naughty::banan:

Opublikowano
A co 12'' założyłes ? :grin::grin::grin:

17" :wink: podobnie jak w zeszłym roku

Opublikowano

No i prawidłowo. :wink:

Opublikowano

to chyba sami miastowi tu co na 17" jeżdżą :P

Opublikowano

ja mam 15 zimówki i jeżdżę sobie na zimówkach a jaki komfort :grin:

Opublikowano

Ba ja dziś zmieniłem jest dziwnie :decayed: też na 15 a co:facepalm:

Opublikowano

ja juz tez od 2 tyg ma zimówki 195/65/15 ale komfortu wogóle nawet gorzej niz na letnich 225/40/17 poniewaz podniosłem auto na gwincie o 4cmm czyli ścisnałem bardziej sprezyne....ale u mnie potrafi walnac 30cmm sniego w jeden dzien a że żona autem nieraz jeździ wiec wolałem podnieśc do gory kosztem komfortu

Opublikowano

normalnie masz 4cm obniżone? doobrze :)

Opublikowano

dzisiaj 205/55/r16 nokian wr a3 zamontowałem.

Opublikowano

Ja prawie zaaawsze czekam do połowy grudnia - jazda głównie w mieście - nie będę po suchej jezdni albo po deszczu jeździł na zimówkach.

A na zimę wrzucam 225/45/17 alu :)

Tylko utrzymać to w czystości, ojj ciężko.

Opublikowano

@mateszymanski, ja właśnie przeszedłem na ten sam system, po tym jak mnie użytkownik jakiegoś śmiesznego OPLA zawstydził jak postawił swoją chabete na większym kole w zime.

Opublikowano

Też mam nadal letnie ale chyba zaraz zmienię bo wygląda na to że na koniec miesiąca zacznie się zima:

TwojaPogoda.pl - Pogoda w Polsce i na świecie - pogoda na 16 dni

W Niemczech byłem teraz i tam praktycznie wszyscy już na zimówkach :)