biggman Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Twój post wyparował bo była awaria na forum. Moduły łączysz w Avancie kablem 000 098 650 Tu masz Etke online: http://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 Klikasz w CarProg2
bosniak_sg Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Dzięki własnie skończyłem ja przegladać, ciężko szło bo co chwile wywalało, ale nie doszedłem do tego czy ten zawór elektomagnetyczny wystepuje czy nie u mnie w samochodzie
biggman Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Ta Etka online działa kiepsko to fakt, ale działa Dla silnika BKN widzę w ETCE że ten zawór występuje. Zobacz zdjęcie grupa 2 -> 261-33
bosniak_sg Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Prawdopodobnie każda V ka go ma a turtorial pisany był pod B6 i dla niego było tylko wtedy 2.5 Musze napisać do mario żeby podpowiedział parę elektrycznych rzeczy włącznie z wpieciem tego zaworu. Czy ten przewód bedzie mi potrzebny do pompki dawkujacej? http://allegro.pl/przewod-pompki-webasto-vw-audi-skoda-seat-i4625135613.html Moze mi ktoś podpowiedzieć czy w Etce mam szukac do 8E-5-400 000 czy po 8E-5-400 001 Bo sa różne schematy rur chłodzenia, a chce miec prawidłowe żeby zapytac jutro w ASO Edytowane 1 Października 2014 przez bosniak_sg
niestandardowy Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Z tego co widze to Twoja pompka ma inna wtyke. Musisz miec cos takiego: Wiazka ktora pokazales jest chyba do pompki z b8, ona ma inna wtyke. Ta wtyke z b8 niedawno kupowalem i ma numer jak na paragonie : Kabel antenowy laczacy modul antenowy ze sterownikiem juz kupiles? Gdzies bym znalazl taki....
bosniak_sg Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Jeszcze nie, robie liste do ASO, dzisiaj znalazłem goscia który mi załatwi rabat, myslę że koło piatku zawitam. Założyłem juz wzmacniacz antenowy z końcówką Q, ale własnie nie mam tego kabla łącżącego z modułem. przydałby mi sie nr tej wtyczki miałbym wiązke do pompki, ja sie montuje gdzieś w poblizu prawego tylnego nadkola? Bo z rys z etki pojecia nie mam gdzie te technologiczne otwory, a musze kupic uchwyt i tą gąbke do pompki żeby ja zamontować.
niestandardowy Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Kabel jutro sprawdze, jest dluzszy o 10 cm ale to nie przeszkadza chyba co? Mige Ci go pogonic za polowe ceny A wtyka do pompki... chyba jakas standardowa. Juz gdzies ja w innym miejscu widzialem....
niestandardowy Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 58 zl kosztuje w serwisie. A numer wtyki do modulu sterowania masz? To ta:
bosniak_sg Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) tak wyglada zamontowany pionowy piec webasto w 3.0 tdi czy moze mi ktoś z etki wkleić schemat rurek chłodziwa z wersji BEZ i Z webasto, chciałbym to porównac sobie, moze coś ze starych rurek wykorzystam? Edytowane 3 Października 2014 przez bosniak_sg
jozek726 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Panowie czy samą tylnicą klapkę do pilota webasto kupię ? ma to jakiś numer ?
niestandardowy Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Dzisiaj sprawdze klapke. Jak bedzie numer to pewnie da sie kupic...
jozek726 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 to weź mi obczaj i daj znać
biggman Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 nie da się niestety, jest tylko numer pilota i baterii
jozek726 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 to wszystko jasne jak by ktoś miał czasem jakiś uszkodzony pilot od webasto w dobrej cenie to PW mam jeszcze jedno pytanie, piec leży na podłużnicy tak ? A to że mam IC zamontowany z przodu nie będzie przeszkadzać nic ? Tu foto podglądowe jak idzie rura:
bosniak_sg Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Czy ta instalacja pompki ze zdjecia wraz z przewodami paliwowymi spasuje do mojejpompki bo sama pompka ma inne oznaczenia.http://allegro.pl/pompka-webasto-audi-a4-b8-8k0-22454401-3-1-5-kw-i4661502878.html#thumb/2
niestandardowy Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Nie podejdzie. To ta sama wtyka co podawalem wczesniej ... Jutro ci dam foto z porownania
bosniak_sg Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 f*ck, ciekawe ile wiązka w aso kosztuje?
niestandardowy Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Kostka ewa piny i w 25 zl powinienes sie zamknac...
Rekomendowane odpowiedzi