Langista Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 A jak masz piny we wtyczce? Może one są na odwrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołacinka1995 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Langista napisał(a): A jak masz piny we wtyczce? Może one są na odwrót? Pinów nie dotykałem, wymieniłem tylko rozpylacz, webasto wcześniej chodziło normalnie nic się nie działo oprócz walenia ogniem, po złożeniu wszystkie właśnie mam ten problem ze cofa mi płyn do zbiorniczka i za Chiny nie mogę odpowietrzyć układu chłodzenia. Webasto się wyłącza, brak błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmonk Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zrób zdjęcie jak podpiąłes pompkę obiegu wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołacinka1995 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 16 minut temu, sirmonk napisał(a): Zrób zdjęcie jak podpiąłes pompkę obiegu wody Wtyczka podpięta dobrze, nie ma możliwości jej odwrócić w pierwszej chwili myślałem że może jednak da się odwrotnie wpiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmonk Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Chodzi teraz o wpięcia w przewody wodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołacinka1995 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 1 minuta temu, sirmonk napisał(a): Chodzi teraz o wpięcia w przewody wodne Nie da się pomylić bo jeden przewód jest od dołu pompki, drugi krótki (kolanko) na boku pompki i wczodzi do piecyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmonk Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Tak tak a dalej wpięcie w przewody wodne dobrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołacinka1995 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 38 minut temu, sirmonk napisał(a): Tak tak a dalej wpięcie w przewody wodne dobrze ? Dalej nic nie rozpinałem, tylko przy wpiecyku a wcześniej było dobrze żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mark1 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Cześć. Padł mi sterownik ten co jest na piecu. Webasto oryginał, o jakim symbolu szukać bo wygląda, że są z różnymi końcówkami. Na moim nic nie pisze już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 W dniu 9.12.2023 o 13:20, Kołacinka1995 napisał(a): Dalej nic nie rozpinałem, tylko przy wpiecyku a wcześniej było dobrze żadnych problemów Na włączonym silniku powinno się odpowietrzyć, ewentualnie pościskaj rękami przewody wodne żeby powietrze powypychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 2 godziny temu, mr.mark1 napisał(a): Cześć. Padł mi sterownik ten co jest na piecu. Webasto oryginał, o jakim symbolu szukać bo wygląda, że są z różnymi końcówkami. Na moim nic nie pisze już... Z tego co pamiętam dowolny z początkiem numeru 8E0, reszta to kwestia kodowania diesel/benzyna itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Na moim pisze m.in. Diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mark1 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Miałbyś na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 nie mam niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mark1 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Mógłby ktoś potwierdzić że przekoduje benzynę na diesla? Mam do kupienia sterownik ale do pb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmonk Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Przekodujesz bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mark1 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmonk Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 9 minut temu, mr.mark1 napisał(a): Ok, dzięki Tutaj masz wszystko pięknie opisane, nawet kanały adaptacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mark1 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 👍 już studiowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBXC Opublikowano 26 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Czy webasto z silnika 2.5 TDI będzie pasować do mojego 1.9 TDI AVF avant?. Ja mam rocznika auta 2004 b6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi