Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ABC] Czarnuch 2.6 V6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

modzimy co mistrzu?? :decayed::tongue4:

Opublikowano

Będzie okazja to nagramy porównanie :wink4:

Tylko będę musiał zdjąć 19"ki bo teraz straszny muł się zrobił :decayed:

Kolega ja porownania nie chce :naughty: jak bym chcial bys wytlumaczyl co z dolotem zrobiles - ten Twoj kolega odetkal? co dokladnie moglbys sie dowiedziec i opisac? :notworthy:

Dowiem się to Ci napiszę :wink4:

modzimy co mistrzu?? :decayed::tongue4:

Co proponujesz :decayed::wink4:

Opublikowano

PABLO fura jest pierwsza klasa :good:

img169i.jpg

img170d.jpg

:kox: :kox:
Opublikowano

Dzięki, fajnie że się podoba :)

Opublikowano

A mam pytanko po wycieciu kata nie masz problemu z robieniem przeglądu?A i jeszcze jedno nie bierze ci oleju,bo słyszałem ze po wycięciu kata lubia brac olej

Opublikowano

Moja ABC przechodzila przeglad bez kata bez zastrzezen... by apetyt na olej byl wiekszy nie stwierdzilem... zreszta praktycznie wcale oleju nie bierze :gwizdanie:

Opublikowano

Co do przeglądu to wiesz mam znajomego, o kata bym się nie martwił bardziej o przyciemnione szyby :)

U mnie też nie zauważyłem by brał olej.

Opublikowano

to wycinam tez tylko ze moja bierze 700ml od wymiany do wymiany ale to chyba nie duzo[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 06:48_________________________________________________a jeszcze jedno gada troszkie głośniej bo mam ostatni wm i ciut głosniej chodzi ale jeszcze za cicho :>

Opublikowano

to wycinam tez tylko ze moja bierze 700ml od wymiany do wymiany ale to chyba nie duzo[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 06:48_________________________________________________a jeszcze jedno gada troszkie głośniej bo mam ostatni wm i ciut głosniej chodzi ale jeszcze za cicho :>

Jak za cicho to pozbądź się środkowego tłumika czego nie polecam :wink4:

Wczorajszy zachód słońca 'Ciemność widzę" :decayed:

ciemno.jpg

Opublikowano

ładnie pas czyżyny prawda :decayed:

Opublikowano

ładnie pas czyżyny prawda :decayed:

Tak :decayed:

Opublikowano

ah ta czerń :good:

Opublikowano

A wczoraj po umyciu auta cyknąłem 2 fotki :)

img169i.jpg

img170d.jpg

powiem tak że fela miażdży po mimo że ma już swoje lata

pytałem czy modzimy co?? :cool1:

czy nie masz pomysłów?? :tongue4:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 21:42_________________________________________________a miały iść do żyda a tyś je z powrotem wepchał na woza :polew:

Opublikowano

Będę rozbierać nie długo całą 2.8Q 30V na części i jest kilka rzeczy do przeniesienia w tym kubły skórzane :gwizdanie:

Ale to wszystko ma się jeszcze wyjaśnić z tym autem bo może pójdzie w całości :wink4:

Opublikowano

u spoko by było sam bym się na takie pokłusił

Opublikowano

Pablo wiesz ze fele jak bedziesz chciał oddac do żyda to ja będe tym zydem :decayed: i ani mi sie wasz komu innemu

Opublikowano

Pablo wiesz ze fele jak bedziesz chciał oddac do żyda to ja będe tym zydem :decayed: i ani mi sie wasz komu innemu

Dobrze pamiętam :wink4:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 22:08_________________________________________________

powiem tak że fela miażdży po mimo że ma już swoje lata

pytałem czy modzimy co?? :cool1:

czy nie masz pomysłów?? :tongue4:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 21:42_________________________________________________a miały iść do żyda a tyś je z powrotem wepchał na woza :polew:

Dlatego tak się do niej przywiązałem że jak założyłem przed zlotem VAG to mówię że ni uja nie zdejmę ich, z 16" na 19" strasznie jest wielka różnica tym bardziej przy obniżonym aucie :)

A modów jest dużo zaplanowanych ale to jak będą fundusze :wink4:

Grill RS4 i lampy bym skopiował od Ciebie :polew::kox::decayed:

Opublikowano

parkuje pod domem jakby co :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Wiem wiem, pamiętam drogę :kox::decayed:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 15:51_________________________________________________Mały update fotka z wczoraj ze spota A6 Klubu, trochę się świecił to cyknąłem fotkę :decayed:

img2100jo.jpg

Opublikowano

trochę :shocked: przecież z niego kapie wosk :polew: