Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Uchwyt pod telefon - ale co dalej ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ustawieniach nic nie zmieniałem włączyłem bt i jak znalazł mi bt audi to na stałe powiązałem wpisując kod i to wszystko - dziła jak tzreba i książka jest i odbieram , nawiązuje połącznia bez problemu.

Opublikowano
W ustawieniach nic nie zmieniałem włączyłem bt i jak znalazł mi bt audi to na stałe powiązałem wpisując kod i to wszystko - dziła jak tzreba i książka jest i odbieram , nawiązuje połącznia bez problemu.

Też tak zrobiłem i mimo to, gdy przychodzi połączenie, odbieram naciskając przycisk "odbioru" w telefonie, a zestaw głośnomówiacy nie przejmuje rozmowy. Odwrotnie, w przypadku połączeń wychodzących jest OK. Może masz nowszego Solida. Mój to Samsung Solid B2100.

Opublikowano

Ja mam C3550 - może w takim razie zaktualizuj soft.

Opublikowano

fajnie, że ktoś odkopał temat przynajmniej się dowiedziałem o posiadaniu zestawu głosno mówiącego w aucie :D, Na dniach miałem zamawiać tunel i wyrzucić to szpecące badziewie... Dzieki Panowie :banan:

ps. a Twoj telefon jest powiązany z Bl z audi? czy tylko połączony?

Opublikowano

powiązany

Opublikowano
Panowie dzięki Wam i temu tematowi po 9 miesiacach używania autka skapnąłem sie ze mam bt :facepalm::decayed::decayed::decayed:

Ten sam problem:grin: też po przeczytaniu tego tematu wsiadam do auta-->włączam bluetoth--->audi UHV:wink: i wszystko działa super no chyba że jeszcze jest możliwość wyświetlenia kontaktu na Fisie a nie tylko numeru to byłoby pięknie!! A z uchwytem już się pogodziłem mimo że kumpel wsiadając prawie go zerwał. Przykleiłem do niego zwykły uchwyt na tel i jakoś to wygląda....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do uchwytu to mozna cały tunel zmienic, z co do wyswiaetlania nazw kontaktow to włącz w telefonie kontakty z telefonu a nie z sim i wszystko będzie wyświetlane.

Opublikowano

A czy przy uchwycie i adapterze I-gen (Z kabelkiem) + nokia 6230i też da się ustawić aby wyświetlało coś więcej na FISie niż tylko napis phone?

• 1 rok później...
Opublikowano

Trochę was męcze ostatnio pytaniami ale dopiero poznaje ten samochód. A tu odgrzeje temat. Działa mi bluetooth wszystko pięknie, ale denerwuje mnie ten taki pojedyńczy bardzo głośny dźwiek przy każdym wsiadaniu i wysiadaniu z auta, za każdym razem jak telefon łaczy się z samchodem. Bijący aż po uszach.

Czy ktoś zna jakiś myk zeby to wyciszyć? Łaziłem po ustawieniach ale nic nie znalazłem, przestawiłem język w radiu na angielski, jest łatwiej niz po holendersku ale nie widze takiej opcji. Radio to Bns 5.0

Opublikowano

No to ja mam koledzy coś takiego u siebie. Co możecie mi podpowiedzieć?

P1010750.jpg

Proszę o wsparcie.

Opublikowano

kupujesz adapter z kablem. telefon masz do wyboru. nieznaczny ale wybór

i teraz masz dwa wyjścia, albo kopia karty SIM, albo drugi numer do auta.

wpisz w google/ebay cullmann audi to zobaczysz jak to wygląda.

mDVQul7A_y-YQm6ICnUkK6Q.jpg

uprzedzę pytanie, BT nie masz bo po pierwsze masz wersję I zestawu, po drugie BT dokładali od modelu rocznikowego 2003-2004

Edytowane przez GreGoriO

Opublikowano

A czy ktoś wie w którym dokładnie miejscu znajduje się centralka czy sterownik tego telefonu I-gen?