nowal Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 zmotywowalem sie do kupna bo nie moglem juz patrzec na ten przód. Od razu poustawiam szczeliny na zderzakach bo poopadały na slizgach[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 22:25_________________________________________________Lampy założone oto efekty. Między czasie doszła manetka tempomatu. Musze jeszcze zalozyc halogeny i dopasowac zderzak na slizgach Docelowo ma byc cos takiego na innych felgach. Zobaczymy co czas pokaże
MercDG Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Poliftowe lamki to jest to! Dobra zmiana
nowal Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 Wiosna tuż tuż. przyszły nowe oponki letnie Cooper 225/45/17, zakupilem tez nowe wahacze do przodu MS'y i klapę do tyłu. Koła letnie już na aucie. Jak bedzie lepsza pogoda to bedzie sesyjka mała
mrogal Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Wiosna tuż tuż. przyszły nowe oponki letnie Cooper 225/45/17, zakupilem tez nowe wahacze do przodu MS'y i klapę do tyłu. Koła letnie już na aucie. Jak bedzie lepsza pogoda to bedzie sesyjka mała klapa w moim kolorze, ile dales?
nowal Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 nei wiem czy w toim w moim napewno nie idzie do malunku. 300zł kompletna z tapicerka i wycieraczką. Zalezało mi zeby byla blisko i sie udało. Cena chyba tez wporządku
bezimienny Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Ładnie, a te lampki to Valeo czy zamienniki? bo sam zamierzam zmienić ale brał bym chyba Depo i ciekaw jestem czy to aby nie Depo?
nowal Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 to są akurat TYC, bo przez pomyłkę gosc mi takie wysłal ale zostalo mi to wynagrodzone Ale ogolnie jestem zadowolony ze swiecenia i jakości.[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:12_________________________________________________Grill ala RS4 jutro zakładamy i wrzuce jakies foty [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 22:12_________________________________________________Wyrezałem do konca halogeny, założony grill. Między czasie wymienione klocki i tarcze. Nad dalszymi modyfikacjami jeszcze pomysle Spotkanie z kolegą w Tarnowskich Górach
LU_Angel Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 to jest ten allegrowy grill ala RS ?? tez nad nim myślałem ale właśnie dziś dorwałem od S4 i nie zmienie go juz na nic innego
Michał Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 oklej jeszcze te poprzeczki w zderzaku na czarny mat
nowal Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 poprzeczki zostają. Moze na wiosne gleba, bo zawsze mi się podobała tylko warunki jazdy na sląsku mnie nie przekonywały. Napewno będzie program. Narazie lecą do mnie poduszki silnika, oraz ranki a'la rs4
karol24 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 też takie sobie zamówiłem czekam na przesyłkę bo podobno w poniedziałek wysłali
Rekomendowane odpowiedzi