michu93 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 pablo_9 - to nie ten sam kolor co Twój sprawdźcie sobie kodami, na bank to nie to samo wiem bo twój kolor też mieliśmy
pablo_9 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 no OK etka podaje mi kolor dachu A2 i kolor zewnętrzny A2 jutro sprawdzę na wlepce w bagażniku dokładnie kod koloru
djmostek Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 moja a4 łyka tak 9 litrów po mieście przy spokojnej jeżdzie... co do lusterek to jak masz podgrzewane to powinny się załączyć wraz z tylną szybą... Kolorek jest piękny taki jak u mnie ale fakt ciężko utrzymać No właśnie zastanawiam się czy sa podgrzewane czy nie. Aktualnie audiczka stoi w garazu więc średnio idzie to sprawdzić Aha przede wszystkim brakuje mi komputerka pokładowego da sie to jakoś tanim kosztem dorobić?
pablo_9 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Ja u siebie też nie mam grzanych lusterek i dzisiaj rano zostałem zaskoczony przez mróz wszystkie szyby zamarznięte i lusterka też, nie było nawet czy skrobać :gwizdanie: mam teraz w planach u siebie dołożenie grzanych lusterek jeśli chodzi o fis (komputer pokładowy) wszystko się ta...musiałbyć poczytać trochę w tym temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=10354.0
michu93 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8-quattro-i1270534524.html :gwizdanie: Q na lepszym wypasie a ty 1.6 wziąłeś? chyba, że technicznie była lipa.
djmostek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Nie, tu chodziło o kolor. Ten 'czarny' 1.8 Q to nie czarny Widać tylko przy oględzinach. A 'wypas' taki sam jak umnie
michu93 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 tak ten sam + podłokietnik, kubełki, kiera od eski
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 tak ten sam + podłokietnik, kubełki, kiera od eski i spryski+ori xenon i Q w sumie bardzo podobne
djmostek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 tak tak ale Q jest mi niepotrzebne , a kolor to kolor ; D
michu93 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 tak tak ale Q jest mi niepotrzebne , a kolor to kolor ; D wiem, że ulubiony kolor ale ja wolałbym mieć prawie taki sam kolor a mieć lepszy wypas i Q, ale każdy ma inne priorytety
PABLO Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8-quattro-i1270534524.html :gwizdanie: Q na lepszym wypasie a ty 1.6 wziąłeś? chyba, że technicznie była lipa. Na 1 rzut oka to jest ta sama co on ma i dodatkowo w tym samym miejscu, co ty 2 szt takie sprowadziłeś :?: Osobiście bym wolał 1.8 + Q bo pali 1l więcej a przynajmniej coś już jedzie i dodatkowo frajda w zimie z Q Na tych fotkach wyraźnie widać porównanie czarnego czyli akryl vs metalik :gwizdanie: Dla jednego bez różnicy a dla drugiego wielka różnica
michu93 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 pablo - te auta są u jakiegoś handlarza, dlatego w tym samym miejscu a co do tego, że Q już jedzie, to przecież idzie gorzej niż FWD a zabawa przednionapędówką zimą też jest dobra
PABLO Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 pablo - te auta są u jakiegoś handlarza, dlatego w tym samym miejscu a co do tego, że Q już jedzie, to przecież idzie gorzej niż FWD a zabawa przednionapędówką zimą też jest dobra Q idzie gorzej niż FWD powyżej 100km/h (straty Q) o takiej samej pojemności a my tu mówimy o 1.6 FWD (101KM) vs 1.8 Q (125KM) Ale tak jak czytaliśmy kolor zdecydował..
michu93 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 zapomniałem.. kolego - podaj kod lakieru, może uda mi się za jakiś czas taką znaleść i zrobić mój projekcik
djmostek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 No cóż, ciężkie czasy przed moją czarną perełką. Jak wykupie AC to wypad na parking przed blokiem Zobaczymy jakie bedzie spalanie, codziennie rano troche odsniezania potem traska krótka - 7km w jedna strone i po kilku godzinach 7 km w druga strone Co do kodu koloru - spojrze jutro w bagaznik Tylko, że raczej wieczorkiem, bo teraz gdy jeszcze nie mam AC to jeżdze Toledo ;p PS. Coś mi buczy (nie przeszkadza to w cichej jeździe ale ja jestem na tyle wyczulony, że to słysze) od około 60-70km/h w góre, czasem przestaje czasem nie, ale nie intensyfikuje się. Stawiam albo na złe wyważenie opon/złe ich zużycie albo jakieś łożyska
PABLO Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 No cóż, ciężkie czasy przed moją czarną perełką. Jak wykupie AC to wypad na parking przed blokiem Zobaczymy jakie bedzie spalanie, codziennie rano troche odsniezania potem traska krótka - 7km w jedna strone i po kilku godzinach 7 km w druga strone Co do kodu koloru - spojrze jutro w bagaznik Tylko, że raczej wieczorkiem, bo teraz gdy jeszcze nie mam AC to jeżdze Toledo ;p PS. Coś mi buczy (nie przeszkadza to w cichej jeździe ale ja jestem na tyle wyczulony, że to słysze) od około 60-70km/h w góre, czasem przestaje czasem nie, ale nie intensyfikuje się. Stawiam albo na złe wyważenie opon/złe ich zużycie albo jakieś łożyska Dbaj o tą perełkę
Rekomendowane odpowiedzi