Gość kaniasty Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Witam, wymieniam zawieszenie i zaufany i wiarygodny sprzedawca zaproponował mi zestaw wahaczy Sterex (JP GROUP) http://jpgroup.dk/pl/jp-group-linie-produkt%C3%B3w.aspx cena 950zł full komplet. Co najlepsze nie ma takich na alledrogo i w dodatku istnieje tylko jeden dystrybutor na Pomorze (nie wiem jai=k w innych regionach). Oglądałem je, wydają się solidne, sporo taksiarzy z Gdyni jeździ na takich i chwalą sobie JP GROUP. Czy ktoś zakładał u siebie bo ja mam zamiar dziś zadobyć komplet. pzdr 4 all
VicVega Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 A co dokładnie wchodzi w skład tego full kompletu? Też muszę wymienić wahacze wszystkie i jak mi dziś zaśpiewali cenę to.. :gwizdanie: Widzę, że mają też sprężyny w ofercie, może bym kupił u nich komplet.
grzes1150 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 MasterSport też tu zachwalali a co niektórym nie zwytrzymały dłużej niż olej w silniku ciekawe jak jest z tymi
VicVega Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Byłem dziś w sklepie, w Łodzi, w którym sprzedają sprzęt JP Group. I tak: komplet wahaczy na przód (6 wahaczy bez nośnych) kosztuje koło 770 PLN. Nośnych nie sprowadzają, bo ponoć robili słabe i było sporo reklamacji. Dobra to cena? Ponoć te nośne najlepiej oryginał kupić (po 600 PLN), bo mało zamienników jest. Lemforder jest, ale ten w Turcji robiony już Jeśli chodzi o sprężyny, to JP Group nie oferuje do B6 i ponoć na rynku w ogóle nie ma zamienników do quattro, prawda li to?
Miisiek Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja wsadziłem taki komplet ponat 50 tysi temu (dwa lata) i jak narazie nie mam żadnego luzu, a chodzi na butach 18".Wcześniej miałem M-Sporty - porażka.
bzyku18_23 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Osobiście mogę polecić wahacze Mayle HD. Na pewno wytrzymają dłużej niż TRW. http://www.meyle.com/PL/Czesci-zamienne/MEYLE-HD.html
agabar Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 miałem takie wahacze kiedyś w b6 na 16 wytrzymały jakieś 80000 bez stuków pozdrawiam
bobikos Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 miałem takie wahacze kiedyś w b6 na 16 wytrzymały jakieś 80000 bez stuków pozdrawiam Miałeś Sterex czy Mayle?
agabar Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 na 100% był to sterex made in germany kupił mi je kolega w niemczech
Rekomendowane odpowiedzi