the_troll Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Witam W swoim autku mam założone odcięcie pompy paliwa. Problem polega na tym , że po odłączeniu akumulatora zabezpieczenie to stało się nie aktywne. Odpala bez problemu. Proszę o porady
grippen Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witam W swoim autku mam założone odcięcie pompy paliwa. Problem polega na tym , że po odłączeniu akumulatora zabezpieczenie to stało się nie aktywne. Odpala bez problemu. Proszę o porady pytanie jakie to jest odcięcie czy zakładane przez ciebie w formie centralnego który np po zamknięciu z pilota odcina jeden dany obwód czy jeszcze inny
the_troll Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Nie jest to zabezpieczenie fabryczne, było dokładane. Trzeba magnesik w odpowiednie miejsce przyłożyć
Musashi Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 powienienes zamiescic wiecej szczegolow, najlepiej z fotografiami, a nie zdziw sie pozniej jak auto zniknie ktorego dnia...
the_troll Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Właśnie dla tego nie podaje takich danych. Już znalazłem magiczny wyłącznik serwisowy i wszystko śmiga! Dzięki za chęć pomocy!!
Rekomendowane odpowiedzi