Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nowe lampy DEPO soczewka bez cięcia błotnika?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lampy poliftowe za okolo 550zl komplet depo lub tyc

tyce to lipa, a firma depo i fk to to samo? :mysli:

Opublikowano

które brałeś? zespolone czy przedlifty od s4?[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 22:42_________________________________________________Bo jak zespolone to są TYCe a nie Depo

Opublikowano

brałem s4 rewelka robisz przekładke i po zabawie z tym ze nic innego niż zenon nie podłączysz

Opublikowano

brałem s4 rewelka robisz przekładke i po zabawie z tym ze nic innego niż zenon nie podłączysz

dlatego jak już brać to H7 + H7 żeby się nie ograniczać pod H7 zawsze można HID-a wrzucić

Opublikowano

to jak myślicie brać zespolone jasne w środku i rezać błotnik, kupować wtyki i silniczki czy załadować takie?

1278842753

Opublikowano
  • Autor

wole rezac niz wstawic cos takiego :sick3:

Opublikowano

no nie wiem naruszysz ocynk to juz kwestia czasu jak zacznie gnić i żadne zabezpieczenie raczej nie pomoże takie jest moje zdanie

Opublikowano

no nie wiem naruszysz ocynk to juz kwestia czasu jak zacznie gnić i żadne zabezpieczenie raczej nie pomoże takie jest moje zdanie

Ty założyłeś dzielone?

Opublikowano

Właśnie to Twoje zdanie. Teoretyka :cool1:

Praktycy wiedzą lepiej, więc nie siej tutaj fermentu :gwizdanie:

Opublikowano

Praktycy wiedzą lepiej. Nie siej tutaj fermentu tylko wypowiadaj się w tematach o których masz pojęcie.

To co mi radzisz Adam?[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 23:37_________________________________________________jakie brać lampiszony?

Opublikowano

Praktycy wiedzą lepiej. Nie siej tutaj fermentu tylko wypowiadaj się w tematach o których masz pojęcie.

To co mi radzisz Adam?[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 23:37_________________________________________________jakie brać lampiszony?

Decyzja należy do Ciebie.

Ja brałem zespolone, przed tym pojeździłem po spotach popatrzyłem i wiedziałem, że żadnych angel gówien nie chce.

Montaż to żadna filozofia, parę godzin i zrobione.

Ja ogarnąłem to sam, nawet nie miał mi kto pomóc. A nie kończyłem technikum tylko liceum, także pojęcie o elektryce miałem znikome :wink4:

Opublikowano

łe tutaj aby kabelki spasować trzeba i błotnik przyciąć tylko teraz rozwala mnie ta sprawa trzęsących się soczewek, angel eye wyglądają fatalnie :sick3: dzisiaj pod Carrefourem stała taka na LC

Opublikowano
  • Autor

angelsy nie pasuja kompletnie.. lepiej wyrezac blotnik i dobrze zamalować nacięcie... nie przesadzajmy auta maja ponad 10 lat wiec nie wierze ze na aucie nie ma gdzies juz korozji..nawet malutkiej..

Ja wybralem DEPO ZESPOLONE i takie bede montowal jak gotowka pozwoli:) :slina:

Opublikowano

angelsy nie pasuja kompletnie.. lepiej wyrezac blotnik i dobrze zamalować nacięcie... nie przesadzajmy auta maja ponad 10 lat wiec nie wierze ze na aucie nie ma gdzies juz korozji..nawet malutkiej..

Ja wybralem DEPO ZESPOLONE i takie bede montowal jak gotowka pozwoli:) :slina:

nie chciałem angelsów tylko dzielone soczewki ale chyba będę szukał Valeo i powoli zbierał części

Opublikowano

Jak się dobrze zabezpieczy bo cięciu, to nie ma szans żeby coś gniło.

A wygląd zespolonych jest 100 razy fajniejszy.

Opublikowano

Jak się dobrze zabezpieczy bo cięciu, to nie ma szans żeby coś gniło.

A wygląd zespolonych jest 100 razy fajniejszy.

tylko żeby nie parowały :no:

Opublikowano

u mnie dzielone depo s4 wyglada tak

pFT9.jpg

Opublikowano

u mnie dzielone depo s4 wyglada tak

pFT9.jpg

do kompletu jeszcze kierunki wymień bo same lampy nie dają dobrego efektu ze starymi kierunkami

Opublikowano

mam zamiar zobacze najpierw jak to bedzie z chromowaną zarówką kierunku wyglądało