Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Połączyc sie z ECU nadal nie mozna bo ktos grzebał w immo a diagnostyka idzie przez immo ale cały ból auta był czujnik położenia wału. Po wymianie auto ozyło. :naughty:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisiaj arre wyposażył moją niuniu w cztery letnie buci P 6000 :naughty: polecam ten serwis szybka fachowa profesjonalna uczciwa obsługa :good:

szybka i fachowa - po wjeździe na podnośnik nie zdążylem wysiąść z auta a oponki już były wymienione i założone a zima spakowana w bagażniku :good:

fachowa - po wymianie zostały jescze śruby :good:

uczciwa - nadmiar śrub został zwrócony do rąk własnych :good:

100% POLECAM :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

He he Dudziu dobre :decayed::naughty::evil::polew:

A do Wojtka sie wybieram wybieram i wybrac sie nie moge :disgust:

Opublikowano

Sami fachowcy nam tu rosną :brawo: dobrze dobrze chłopaki :good:

Ktoś się może wybiera do Rothenburga??

Opublikowano

Jezeli uda mi sie skończyc ta cabrio to chyba sie wybiore z kumplem. Chociaz marne szanse na to na razie auto jest w stanie rozłozonym :angry: deske zdjeta zeby sie dostac do elektryki która jest w stanie tragicznym sama platanina kabli :wallbash: jezeli auto odpali to bede :notworthy:

Opublikowano

ja jade na 100 :D

Wczoraj dotarly lampki poliwtowe z czarnymi srodkami i jutro rezanko :D

Opublikowano

Dzisiaj mój ostatni dzień pracy w obecnej firmie :cool1: od poniedziałku trzeba sie aklimatyzowac w nowej :naughty:

Opublikowano

a ja pochwale sie nową rzeźbą w aucie coolerek z a5 3.0tdi :radocha:

IMAG0110.jpg

IMAG0147.jpg

Opublikowano

Mam skomentować tak jak "Ludzie z Forum"?? to będzie tak: Grill bez znaczka :thumbdown::sick3: , cooler kompletnie nie pasuje do tego modelu :thumbdown: , zderzak przed lift :no:.... ewentualnie plus za to że sam coś próbujesz :>

:polew: :polew: :polew:

A tak serio :tongue4: jak już zmontujesz całego to podjadę zobaczyć :naughty: ale z tego co do tej pory widziałem to wszystko idzie w dobrym kierunku. I za***isty plus że nie czaisz się robić czegoś czego CHYBA jeszcze nikt nie robił ( wkładać z A5 do B5 ). A po obejrzeniu garażyku to powiem tak. Ja musze mieć porządek dookoła jak coś robie a u Ciebie troche...nieład :polew::tongue4: ale jestem pod wrażeniem wyposażenia i tego że mimo że na siano PEWNIE nie narzekasz to wolisz robić sam niż dać komuś i płacić :good: Z chęcią kiedyś jeszcze przyjadę coś pogrzebać. A Arek w końcu wyrezał coś z tym TEMPOMATEM?? Bo niby byłem chwilkę a oczka już miał... szkliste :polew:

Opublikowano

arek założył manetke i pociągnął kable do ecu i problem bo u niego nie ma tej białej wtyczki więc jak doczyta to będzie walczył dalej. A co do coolera ;( mrogal taki już włożył ale boczki przespawywał na alu i nie ma kratek,a ja mam bez przeróbki coolera i z kratkami więc chyba jestem pierwszy :decayed:

a i gdybym na siano nie narzekał to nie jeździł bym b5 :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ty Vice sam jestes szklisty :gwizdanie: :decayed: chyba za duzo pracujesz tak jak ja ze juz dobrze nie widzisz :no::mysli:

Po jednym piwie to szkliste to te Twoje lampiony byly :kox::slina:

A swoja droga to jak do vody ze mna siadziesz kiedys to sie zobaczy kto bedzie szklisty :tongue4::polew:

Za taki text powiniene dostac green balla ale ze przyjechales to Ci odpuszczam :naughty:

Co do Tempo to d*pa ze mnie :wallbash: bo nie doczytalem ze te biale kostki i latwy montaz to w dieslu :sick3: benzyna ma wyzsza i bardziej zaawansowana technologie :wink4: i trzeba wiecej narzezbic zreszta do edukowac sie musze jeszcze :tongue4: w kazdym badz razie manetka zamonotowana tylko teraz nie mam pozycji z przodu i z tylu :no::disgust:

wiec zapewne rzezba jutro na sloneczku :polew:

Zreszta od poniedzialku kolejne rzezbienie i zmiany :rolleyes:

Opublikowano

benzyna ma wyzsza i bardziej zaawansowana technologie

przepustnica na lince to ta technologia :polew:

Opublikowano
  • Autor

Staniemy na kreske to zobaczymy kto ma jaka technologie :tongue4::polew::kox:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:35_________________________________________________I nie pyskuj ;) bo manetki nie dostaniesz :gwizdanie: :chytry:

Opublikowano

kiedyś to sie wciągało a nie stawało :polew: ale trendy sie zmieniają

Opublikowano
  • Autor

He he taa :polew: mimo ze nie wciagalem nigdy to z tymi trendami masz racje :naughty:

Opublikowano

Dobra dobra!! Arek tak tu piszczy z ta kreska ale ja do tego całego bałaganu wziąłbym jeszcze Rakera 2,5TDi i jakąs serie 1,8T. Może teraz na spociku wybierzemy jakies miejsce ciekawe?? Np na tyłach szpitala na ogińskiego?? Bo na obwodnicy to nie ma co szaleć...

A z tymi oczkami szklistymi to niech już Ci będzie że zmęczony byłeś :gwizdanie: :polew: :polew: A na inne dobre rzeczy umówimy sie niedługo. Ciepło jest, altankę odświeżyłem, grill też już porobiony po zimie. Ale to wszystko na spocie obgadamy :evil:

Opublikowano

panowie szukam jakiegos wzmacniacza i suba w bardzo rozsadnej cenie (czytaj "tanie")

Opublikowano

wie ktoś może gdzie można dostać w jeleniej opaski zaciskowe gbs skręcane nie te ślimakowe :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Dogass ja nie piszcze z ta kreska bo sprzet nie gotowy :disgust: ale ciekaw jestem jak bysmy staneli co to by bylo ale na SUCHYM :evil:

Rek1n tube jakas mam :mysli: jak bys chcial... wzmaka niestety niet

Opublikowano

Burus mogą być w Auto-Hale, na Sudeckiej w którymś ze sklepów a jak nie to można samemu zrobić :tongue4: