Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

arre wlanie bardziej mi zalezy na piecu

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

burus u Agnieszki na wolności zobacz :hi:

panowie jakaś akcja ulotkowa przed spotem???

pozdro :hi:

Opublikowano

Ulotek chyba póki co starczy. I tak jest nas dużo. Wiadomo że im więcej tym lepiej ale może jeszcze ten spot zrobimy po staremu a na następny coś zorganizujemy? Zresztą trzeba pare spraw obgadać. Tj kiedy następny spot, kiedy coś pijemy :cool1: i dużo innych :naughty:

Opublikowano

co jest nie masz co robić

Opublikowano
  • Autor

Tia narazie akcje ulotkowa trzeba wstrzymac pogadamy na spocie co i jak z tym drugim spotem :mysli: bo moze nowa ulotke sie trzasnie :naughty:

Pogadamy zobaczymy :good:

co jest nie masz co robić

Nie pij tyle :polew::tongue4::wink4::decayed::naughty::kox:

Opublikowano

widze tylko że sie szwędasz po tych samych tematach :tongue4: wchodze sprzedam arre wchodze tu arre

a nie pije tyle :wink4: pije jak zwykle

Opublikowano
  • Autor
:polew: bo widzisz Burus2... bo ja to jestem wszedzie i nigdzie jednoczesnie :cool1::kox::naughty::polew:
Opublikowano

Taki cichociemny :tongue4:

Opublikowano

Elo :hi: Dogas,ile wyrwę z Ergo Hestii za porysowany przedni zderzak?(a raczej ile mam im krzyczeć) Bo mi "baba" porysowała. Sama policję wezwała :polew: uważała,że źle stałem i to moja wina :wallbash: Najlepsze że to jakaś szycha z BGŻ- pewnie przed nazwiskiem mgr... a taka głupia i uparta :evil:

Jak obraziłem czyjąś matkę to :gwizdanie: :mysli: kij mu w oko bo pewnie głupotę po mamusi odziedziczył :polew:

Opublikowano

Karl priv poszedł :gwizdanie:

Grubasek a ile sobie to cenisz? A czy np same felgi byś chciał sprzedać? Jak tak to za ile? :mysli:

Opublikowano

już chłopowi fure na części rozbierają, ja chce boczki tył i zacisk lewy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
:polew: to ja biore fotele :gwizdanie: :kox::polew:
Opublikowano

Dogasso Felg raczej samych nie sprzedam a Audi za 12.500 oddam jak by ktos chcial . Chyba ze kupiec bedzie chcial bez felg to wtedy wstawie na sprzedaz

Opublikowano

Chyba że pozamieniamy się... :gwizdanie: Jak są w dobrym stanie to coś tam dopłace :naughty:

Opublikowano

Witam wszystkich,

widze ze forum zyje . Ale jakoś nie widze fotek po ostatnim spocie. czy wogole były ??

Pytanko mam , kto ze znawców aut itd wybrałby sie w sobote albo w piątek popołudniu do legnicy na ogledziny autka jak poniżej:

http://otomoto.pl/audi-a4-chrom-s-line-serwis-2002-model-C18471436.html

Generalnie wczoraj miałem oferte od Komisu carat z maciejowej , który sprowadza exklusywne autka. rzuciłem im cene za audi 2002-2003 30 tys do opłat . No i po 20 minutkach wysłali mi oferte ale rzucili kwote 35 500 po wszystkich opłatach za autko z 2003 roku . Generalnie jak bym tyle kasy miał to bym wzioł autko , wiec grzecznie podziękowałem i poprosiłem aby szukali mi autka w cenie , która im podałem czyli max 32 ty po opłatach, mają szukać.

Arre tylko mnie nie zabijaj ze schabowego odkopałem:))

Opublikowano
  • Autor

Dykan zabijac nie bede... szukasz to szukaj moze znajdziesz w koncu :wink4: ja trzymam kciuki a i rameczki sie kurza i naklejki Twoje :gwizdanie:

CO do piatku to spot w piatek jest a w sobote ja mam zajeta wiec nie pomoge....

Opublikowano

W piątek po spocie jade do Legnicy. Ale tam zostaje na noc bo w sobote rano jade od razu do Rothenburga. Jak chcesz to zawieźć mogę ale powrót to trza se zalatwić a poza tym to już ciemno będzie więc pod względem lakierniczym średnio...

A co do tego autka to powiem to co kiedyś ktos powiedzial na forum. Jak bedziemy się czepiać wszystkiego to nigdy nie znajdziemy auta dla Ciebie w tej kasie. Dlatego jak buda będzie cała a silnik zdrowy to bierz. Oczywiście można szukać młodszego, tańszego i z innym wyposażeniem...Ale czy jest sens?

Opublikowano

Panowie pogoda znowu nie dopisuje nam na spota :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Dudziu pozyjemy zobaczymy od jutra ma sie poprawiac podobno :good::decayed: