Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogarniesz sam. A chłopaki widze się wyłamali z malowania...

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 201,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Fishing in progress :banan: razem z Burus-em w dziczy lesnej nad woda do czwartku :kox::naughty::jerk:

Opublikowano

Pomyślnych łowów

Opublikowano

Dogass ano się wykruszyłem. Przy najbliższej okazji zakupie lakier i się zgłoszę;) Po prostu miałem mieć wolne a i tak do pracy śmigam. Podaj jakiś najbliższy termin podstawienia auta ? byle nie 8 maja;))

Opublikowano

dykan... pier**lisz z tą robotą bo widziałem cie na mieście jak smigałes i prawie mnie przejechales. Więc jak chcesz sobie klamki pomalować to wez pędzel a mi d*py nie zawracaj następnym razem. Przynajmniej byś się odezwał wcześniej tak jak dudziu i byś powiedział że nie możesz. Szkoda słów...

A co do fishingowania to byłem z tymi czubami ale na 1 dzien i nie żałuję! za***iste miejsce, ryb od groma i ciut, dzicz głucha ale na skręconym gwincie wjechałem wiec nie jest źle! 3 audiki klubowe się pasły obok namiotów. Jestem zachwycony. Ale jak przyjadą chłopaki to będą mówić o wynikach bo mi już brak słów. Następnym razem jadę już na pełny etat :)

Opublikowano
  • Autor

hehe jak wujek Arek organizuje ryby to nie ma h... we wsi :polew:

co ja bede opowiadal kto byl to widzial

zreszta tam nie miejsce na wycieczki i spendy :decayed:

kto ma chody to ma chody i tyle :wink:

polapalem jak nigdy... bede bardziej zyw to wrzuce foty bo narazie padam

hehe ponad 100 browarow poszlo i jakies 4 litry wody :facepalm: mineralnej oczywiscie ;P

Opublikowano

Kaca nie złapaliście ?:D

Opublikowano
  • Autor

Tam sie nie da kaca zlapac... no chyba ze od rana do nocy chlal bys wode na litry... przy 8 browarkach na dzien plus woda z wieczora wstajesz 4 rano rzeski jak baranek ;P

Opublikowano

Dogass fakt nie dałem znać ze nie podstawie auta " mój błąd" , jeśli specjalnie czekałeś na mnie to z góry przepraszam za fatygę.

Postawiłeś sprawę jasno , wiec poszukam kogoś innego o równie zacnej i nieposzlakowanej opinii jak Ty;)) No chyba że dasz mi jeszcze jedną szansę na zreflektowanie się.

Opublikowano

sorry dykan ale nie lubię niesłownych ludzi. A Twoje przeprosiny nie zatankują mi trasy Legnica-Jelenia-Legnica... Dobra nie ma tematu bo żal dupe ściska.

Kiedy robimy jakiegoś spota??

Opublikowano
  • Autor

spota spota? moze ten piatek albo sobota?:decayed:

Opublikowano

Dogass tez takich ludzi nie lubię i w pełni się z Tobą zgadzam. Może zróbmy ankietę czy nie wykluczyć mnie z Klubu za niesłowność?? :)

Opublikowano
  • Autor

aktualnie brak mozliwosci edycji ankiety wiec odpada... zreszta nie ma wg mnie czegos takiego jak wykluczanie :facepalm:... kto chce to jest na spotach i tyle :decayed:

Opublikowano

Uff już się bałem bo jesteście dla mnie jak rodzina, jak słonce wschodzące nad ranem , jak mięsny jeż :):)

Opublikowano
  • Autor
Uff już się bałem bo jesteście dla mnie jak rodzina, jak słonce wschodzące nad ranem , jak mięsny jeż :):)

Nie wiem co masz na mysli tym tekstem :facepalm:

kilku z nas trzyma sie razem i tyle

uwazam ze wyjasniliscie sobie z Dogasem wszystko i sprawa zamknieta :decayed:

jak macie cos jeszcze do siebie to na PW :hi:

Opublikowano

Co do spota to jestem za,o ile Arek pokaze jak sie kreci baczki:D

Opublikowano
  • Autor

He he Raker... moja krowka za ciezka i za grube ma lacze albo raczej za malo kucy by pokrecic sie na mokrym :facepalm: a co dopiero na suchym :kox:

chyba ze jakies 4 fele 15 bym zalatwil i wrzucil jakies 185x65x15 do spalenia :grin::polew:

ale raczej odpada bo cos mi w piecu klekocze i nie wiem co :kwasny:

trzeba bylo byc jak byl snieg to bys zobaczyl...

Spot jak cos to w piatek mi pasuje bo w sobote wrocek...

Opublikowano

też sie pisze na piątek, a pietnastki jak to dogass mówi ćwierćmilowce by sie znalazły do spalenia :)

Opublikowano
  • Autor

He he ano fakt zapomnialem ze masz 15 z zima na dotarciu... ale i tak sie nie pisze bo nie wiem co mi w piecu terkocze :kwasny:

a nie mam kasy by bawic sie w wymiane pieca...

Opublikowano

piątek pasuje:) Pany jakie proponujecie amory na tył kupic? bo mi kutwa wylał jeden:( średniej półki za nie wielkie sianko bo raczej fure gonie przełom czerwiec-lipiec:) Pozdro:)