arre Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 1be to dobry wybor na poczatek... bedzie wizualnie lepiej, trakcja sie tez polepszy a zawias nie bedzie w dupsko dostawal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 logiczne , ze czym twardszy Gwint i lepszy tym szybciej bedziesz remontował zawieszenie ,łaczniki stabilizatorów, sforznie, koncówki drazków i takie tam..nawet łożyska od góry od amora ci bedzie rozwalało , tulejki wahaczy dostaja po dupsku ...napewt poliuretan wkoncu sie podda(gdyz nic nie jest pancerne) heeh..o mam ; CZołg jest pancerny eheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 ja mam poliuretan i 2 lata spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Drogą handlu wymiennego wpadną do mnie czarne kubelki w skórze, grzane może ktoś chętny na moje fotele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ty sie mistrzu miales zapytac o tarcze na tyl i jaka ta tarcze obrotow bys chcial? do diesla tak? z cyfrowym zegarkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Diesel cyfrowy vdo. A predkosciomierz jakiś znajdziesz vdo? A czy tarcze ma to dziś Ci odpowiem, bo zapomniałem Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 znaczy sie tarcze predkosci eu bys chcial? to drogie rzeczy sa wiesz o tym? ;P a obrotek deisla chyba mam ale musze szafe przetrzepac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Jak są drogie to chyba sobie odpuszcze rzeczywiscie dosyć pożądany towar, nie pomyślałem nawet o tym. Sprawdź, napisz cenę na pw i zobaczymy Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 kurde z tym obrotkiem moze byc problem poszukam jeszcze narazie same pb dowiedz sie co z tarczami i za ile Ty mozesz je miec to pomyslimy z eu tarczka predkosci... aaaa taki rarytasik wynalazlem kto reflektuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 najpierw oplac składke a potem lep:) 0czywiscie na a4:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 jak bym chcial na a4 lepic to bym wam nie pokazywal ze mam nikt nie kce to spadac na bambus czarnuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Drogą handlu wymiennego wpadną do mnie czarne kubelki w skórze, grzane może ktoś chętny na moje fotele? to zalezy za ile p.s. moze znow na poczatku miesiaca jakis spocik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mas0n Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Michalos, tak, może jeszcze na 8 grudnia kiedy jest spot w legnicy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 pisac kiedy komu jaki termin pasuje to cos sie podwiesi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 moze byc 8 moze byc 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 byle by snieg był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 a d*pa tam ze sniegiem jak ja juz kola mam na wiosne nie wiem teraz na co bardziej czekam snieg czy cieplo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 co tam na wiosne wybrales w koncu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 NIE POWIEM ALE MIAZDZY SUTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi