arre Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 jak sobota to gdzina max 13 pozniej to ja zajety jestem a kto sie na sniegu bawil ten sie bawil za mini plug juz robilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 jak dla mnie moze byc nawet 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Matyss najlepszego stara Dupo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Fatalna w tym roku była zima dla QUATTRO ;:kwasny: a chcialem zeby narzeczona pobawila sie na sniegu w quattro bylo troche zimy trzeba bylo korzystac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Michał wpadasz w sobote na spota? nie wiem czy lampy zabierac ---------- Post dopisany at 16:50 ---------- Poprzedni post napisany at 16:49 ---------- p.s. ile moje 16" moga byc warte?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 wpadam, zabieraj:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ALe o ktorej w sobote tego spota macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja tam sie dostosuje, starszyzna decyduje:decayed: tylko żeby nas nie było dwóch:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 dla mnie moze serio byc 11 akurat dziecko idzie spac na ok. 2 godzinki i arre podwies tego spota, toz to wstyd zeby chociaz raz w miesiacu sie nie spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 dla mnie moze serio byc 11 akurat dziecko idzie spac na ok. 2 godzinki i arre podwies tego spota, toz to wstyd zeby chociaz raz w miesiacu sie nie spotkac spota moge podwiesic jak sa konkrety a narazie to chcieli byscie ale co i jak to cholera wie ze sobota niby to wiem ale godziny dalej nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 dla mnie moze serio byc 11 akurat dziecko idzie spac na ok. 2 godzinki i arre podwies tego spota, toz to wstyd zeby chociaz raz w miesiacu sie nie spotkac spota moge podwiesic jak sa konkrety a narazie to chcieli byscie ale co i jak to cholera wie ze sobota niby to wiem ale godziny dalej nie wiem A może by jednak poczekać aż znajdzie się termin że wszyscy będą mogli? Bo jak narazie to naprawde 2 osoby będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 dla mnie moze serio byc 11 akurat dziecko idzie spac na ok. 2 godzinki i arre podwies tego spota, toz to wstyd zeby chociaz raz w miesiacu sie nie spotkac spota moge podwiesic jak sa konkrety a narazie to chcieli byscie ale co i jak to cholera wie ze sobota niby to wiem ale godziny dalej nie wiem A może by jednak poczekać aż znajdzie się termin że wszyscy będą mogli? Bo jak narazie to naprawde 2 osoby będą madrego to i posluchac warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Arek pewnie czeka na śnieg żeby nam wywiesić przed oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Arek pewnie czeka na śnieg żeby nam wywiesić przed oczami sniegu nie potrzebuje wystarczy ze mokro jest a jutro do 12 pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiu... Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ja pracuje do 14 na 15 mogę się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 ewentualnie troche syfu typu zwir itd . a tego nie brakuje , przynajmniej ja sie tak zadowalam Arek pewnie czeka na śnieg żeby nam wywiesić przed oczami sniegu nie potrzebuje wystarczy ze mokro jest a jutro do 12 pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 czyli nikt nie jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Panowie poszukuje kogoś kto mnie przyjmie na praktyki- elektronika ogólnie a najlepiej coś związane z autami, jakieś alarmy, diagnostyka takie rzeczy:decayed: Jakby ktoś miał jakiś pomysł albo znajomego to dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Panowie poszukuje kogoś kto mnie przyjmie na praktyki- elektronika ogólnie a najlepiej coś związane z autami, jakieś alarmy, diagnostyka takie rzeczy:decayed: Jakby ktoś miał jakiś pomysł albo znajomego to dajcie znać podjedz na zabobrze do Larum-a ---------- Post dopisany 16-01-2014 at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany 14-01-2014 at 16:44 ---------- co jest? spota kcieli to rzucac termin konkretny i podwieszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ja proponuje ten weekend a tak konkretniej to już wy sie musicie dogadać bo ja sie dopasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi