szakal222 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 a turbo bylo chlodzone po jezdzie? bo wygla mi to na zapchane smarowanie turbiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 w ciagu tygodnia 4 razy było odkrecane turbo i wsadzane wieksze z awx , które nastepnie wstawało od 2500obr ..itd........temat , rzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 w ciagu tygodnia 4 razy było odkrecane turbo i wsadzane wieksze z awx , które nastepnie wstawało od 2500obr ..itd........temat , rzeka wieksze turbo ,wiecej spalin zeby ja wzbudzic do zycia ,aspaliny to paliwo do turbiny ,moze tu szukac przyczyny ,moja w avj budzi sie ,znaczy slychac i czuc ja od 2200 obr.min, a mocy dostaje auto jak juz zaczyna osiagac te obroty?turbo po regeneracji czy nie ? i warto sprawdzic gruszke od upustu cisnienia czy jakos tak ,chodzi o ten zawor na turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 po wymianie turbiny z afn na awx powinno byc conajmniej tak samo a u mnie wstawała od 2500obr wiec lipa..od tych 2500 boosta trzyma dobrze..regulowanie sztanga nic nie dało ..odesłałem ja i gościu ja poprawi mam na to rok gwarancji takze neich robi....podciśnienia wszystkie ok poniewaz moja turbina chodzi bez problemów...........dokładnie ta sztuka TURBOSPRĘŻARKA VW PASSAT 1.9 TDI 130 PS AFV AWX (2770861287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 a moze virnik nie taki wsadzil ,to znaczy mniej ma lopatek niz powinno miec, ja tak mialem w garret jak pchalem to do preludy budzila sie od 3600 obr.min wymiana wirnika pomogla ,czasami ci co regeneruja taki kicz wsadzaja,ze przykro mowic:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 w tym przypadku poprostu pech ..nieopłacałoby im sie regenerować po łepkach i dawać rok gwarancjii!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ALe bedzie sniezny spoacik SPOT JUTRO O 19 parking ulica sudecka obok orbisu-mercura na przeciw starego cmentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 u mnie jest ponad 10cm ;P byłem w JG akurat jak zaczeło padac ..na drodze nic nie odsniezone i zero pługów ...a tak sie w radiu chwalili ile to ton soli maja w magazynach buraki z MPGK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jedz w gory to pogadamy ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ---------- a sol to oni pozniej opchna jako jadalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 mi turbo awx wstaje od 2000 nawet ciut wcześniej a ori turbo przy 1700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 na spocie sobie popitolicie o turbawkach komu kiedy wstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 3 x tego jeszcze na spocie nie grali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 2 klekoty ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 a kto by tam klekoty liczyl ;P szkoda ze dogass nie dal rady zajechac byly by 3 x 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 hehe a no...a wiec tak jak gadalismy..zapraszam do mnie jak cos....jak przyjdzie turbina , to mozecie podjechac..co 2-3 głowy to nie jedna..wsadzenie turbiny to max godzinka z wyciagnieciem starej ehhe włacze dmuchawe i bedzie ciepło ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 zawine ekologa i podlecimy ktoregos dnia wieczorkiem w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 po 15stej jestem zazwyczaj w domu....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 tyr tyr tyr co tak chalasuje? a to tylko diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 szkoda ze mnie nie bylo nastenym razem postaram sie byc:banan: zapraszam wszystkich na: Klip promujący i plakat I KJS Śnieżka | Karkonoska Grupa Rajdowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi