Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym szukal DTM przod

Opublikowano

jak dla mnie DTM w black albo Hoffele.

CO do Hoffele to kpl ze wszystkim kosztował 10.2 na cały samochód.

dokładka DTM do Sline wygląda słabo bo odstaje brzydko.

Opublikowano
  • Autor

to nie dokładka dtm, tylko deval :wink4:

Opublikowano

Tu masz mój 2 samochód ze zderzakiem DTM i grilerm od RS4 i w moim przekonaniu do tego koloru łądniejszego nie ma. NA żywo jeszcze ładniej

40927911.jpg

Opublikowano

OT: Panowie jakie jest w B7 kodowanie sterownika ABS w konfiguracji hamulców przód-321mm, tył-288mm? :mysli::notworthy:

Opublikowano

noweta.jpg

Jeszcze jedno

Opublikowano
  • Autor

ładne felgi :wink4::decayed:

Opublikowano

OT: Panowie jakie jest w B7 kodowanie sterownika ABS w konfiguracji hamulców przód-321mm, tył-288mm? :mysli::notworthy:

ty w każdym temacie musisz robić bałagan i zadawac pytania nie związane z tematem ??

Opublikowano

ty w każdym temacie musisz robić bałagan i zadawac pytania nie związane z tematem ??

przetnijcie mu opony na spocie :D

Opublikowano

przetnijcie mu opony na spocie :D

może być ciekawie :)

Opublikowano

Ja widze w tym aucie hofele na przodzie.

Opublikowano
  • Autor

nie powiem - źle by nie wyglądało.. martwi mnie tylko spasownie, bo to zawsze jedna wielka niewiadoma..

są już blendy do zderzaka :naughty:

Opublikowano

ja bym zostawił zderzak przód s-line , ten od eski mi się jakoś nie widzi . Swoją drogą to bym poszedł już fajnie na całość w carbon , ostatnio widziałem gdzieś na jakiejś aukcji gril przód albo rs4 albo s-line zamiast chromowany to carbon. Mi by się to widziało tak: spojler carbon już masz , listwa pod tylną klape carbon , dyfuzor tylne jakby spasować od s4 w carbonie , progi od eski w carbonie , listwy na drzwi, może lusterka w carbon , gril carbon i pod przedni zderzak już bym nic nie dawał :) przy takiej konfiguracji powinno to fajnie wyglądać.

Opublikowano

nie za wiela tego carbonu:D

Opublikowano

carbonu nigdy za wiele :) jak trafie 6 w totka to tak zrobie :)
Opublikowano

carbonu nigdy za wiele :) jak trafie 6 w totka to tak zrobie :)

Tu się mylisz, bardzo łatwo jest przesadzić :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z carbonu są lusterka, lotka na klapie, listwy w środku i przed zimą nic nowego do wyglądu już nie będzie - przynajmniej póki co tak postanowiłem :polew:

Wpadnie jeszcze tylko szpera Quaife na tył i póki co chyba nic więcej nie robię :wink4: Będzie się dobrze jeździło po śniegu :> :>

Jak do wiosny się nie znudzi to w końcu wrzucę gwint, dokładkę carbon na przód do zderzaka s-line i hamulce..

Swoją drogą założył ktoś nakładkę rs'ową na pedał gazu bez jego wyjmowania? Męczyłem się z tym z 15 minut i odpuściłem :wallbash:

Opublikowano

(...)

Swoją drogą założył ktoś nakładkę rs'ową na pedał gazu bez jego wyjmowania? Męczyłem się z tym z 15 minut i odpuściłem :wallbash:

WRCLaguna chyba, ale to w B8

Ale może ten sposób jest uniwersalny?

Opublikowano

Wrzuć do b.gorącej wody to się zrobi miękka jak nie pomoże to dodatkowo umyj pedał i posmaruj silikonem :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.