Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w anmar4x4.pl - chłopaki jednak sobie poupalali auto i zjarali sprzęgło, więc nie polecam, chociaż samo oklejenie ok.

:wink4:

U mnie nie ma co upalac :polew:

Opublikowano
  • Autor
:)[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 15:50_________________________________________________pany, jak wygląda kwestia dołożenia elektrycznie składanych lusterek? co oprócz lusterek trzeba oraz kto mi to sprzeda:)
Opublikowano

Popytaj adamooo on bedzie zakladal :)

p.s Trzeba sprawdzic jeszcze Moduly w drzwiach z jaka sa literka na koncu numeru sterownika :wink4:

Opublikowano

:)[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 15:50_________________________________________________pany, jak wygląda kwestia dołożenia elektrycznie składanych lusterek? co oprócz lusterek trzeba oraz kto mi to sprzeda:)

Sprzeda Ci allegro :wink4:

Musisz miec silniczki , ktore obsluza pamiec, lusterka, joystick lusterek (4-pozycyjny), troche pinow i kabli :)

Opublikowano
  • Autor

muszę przez zimęogarnąć - dobry bajer - przeboleję chyba nawet większą wagę :polew:

Opublikowano

muszę przez zimę ogarnąć - dobry bajer - przeboleję chyba nawet większą wagę :polew:

bajk a powiedz mi jak temat tych oklejonych listew wyglada.

Nie zlazi to?

Ile placiles za oklejenie?

Opublikowano
  • Autor

póki co nie widać, żeby sięcośz tym działo.. płaciłem w granicach 400-500 oraz sprzęgło :polew:

Opublikowano

póki co nie widać, żeby się coś z tym działo.. płaciłem w granicach 400-500 oraz sprzęgło :polew:

Spoko koszt.

Nie liczac sprzegla oczywiscie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zamówiłem nowe zegary :naughty:

GKt8X.jpg

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

w anmar4x4.pl - chłopaki jednak sobie poupalali auto i zjarali sprzęgło, więc nie polecam, chociaż samo oklejenie ok.

Zartujesz??

Oni maja dosyc dobra opinie chociaz ja musze jechac do nich na poprawke. Cwaniaki straszne. Jezeli daloby sie to udowodnic z tym przebiegiem i upalaniem u Ciebie to mozna by im bylo zrobic ladna opinie na kosmetyceaut...

Dach okleili mi bardzo ladnie a robilem to juz 3 raz. 1 raz u nich. Ale reszta idzie do poprawki jak tylko bede mogl to zrobic. Gadaja bardzo ladnie ale robota nie zawsze wychodzi tak jak gadaja..

Opublikowano
  • Autor

Nie żartuję, ale nie chce mi się jużtego tematu dalej ciągnąć.

Mi okleili całkiem spoko - do dzisiaj nie zauważyłem, żeby cośsię działo z listwami - ciekawe jak po zimie będzie :wink4:

Opublikowano

bajk , tak z innej beczki , na czym wyszla ci ta seria 220 KM i 330 NM.Miales tam juz millteka i test pipe czy tylko milltek ?

Opublikowano
  • Autor

nic nie miałem - wszystko seryjne wtedy było :)[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 21:35_________________________________________________ciekawe ile Nm jest teraz, jeśli z katalizatorem było 380 :polew: po odczuciach myślę, że 400 spokojnie - może w grudniu uda sięzrobić korektę, ale czekam na sprzęgło :kwasny:

Opublikowano

no to niezle :kox: bolo by koks nawet z miltekiem a tu taka seria :rolleyes: nic tylko pozazdroscic.

Opublikowano

bajk ładuj wkońcu tą pompe!

Opublikowano

laduj w koncu big turbo :kox:

Opublikowano
  • Autor

Rogal mnie nakręca na GT3071R :decayed::polew:

Opublikowano

Rogal mnie nakręca na GT3071R :decayed::polew:

i ile orjentacyjnie wtedy by było?
Opublikowano
  • Autor

pomiędzy 400 a 500 :wink4:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 08:27_________________________________________________nie chce ktoś mojego jednomasu? mam okazję na komplet sprzęgła z jednomasem, więc będzie o jeden za dużo :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.