tklimczak Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Jak w temacie, chcę kupić kompletny zderzak od wersji S-Line i pytanie czy pasuje plug&play czy trzeba coś przerobić? Halogeny są w komplecie - będę mógł je normalnie podłączyć? I druga sprawa - potrzebuję sprawdzonego lakiernika z Warszawy lub okolic do tego zderzaka bo jest w innym kolorze.... Może ktoś kogoś polecić? Z góry dzięki za pomoc
zieluch Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Kolega użyj opcji Tak w skrócie pasuje, potzrebujesz zderzak, grill, blende, spryski, kierownice powietrza, z std zostają tylko halogeny
tklimczak Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 Kolega użyj opcji Tak w skrócie pasuje, potzrebujesz zderzak, grill, blende, spryski, kierownice powietrza, z std zostają tylko halogeny dziękuję Ci kolego za wskazówki, ale: - użyłem opcji szukaj - pisałem, że zderzak który chcę kupić jest kompletny wraz z halogenami - dalej nie wiem czy halogeny będę mógł podłączyć do swojej instalacji - nie jest prawdą, że potrzebuję spryski.....jak ich nie mam u siebie to nie kupuję wersji zderzaka s-line ze spryskami - na tyle to się orientuję.... Co to jest blenda i kierownica powietrza? Pozdrawiam
Bieniek Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Blenda mocujaca tablice rejestracyjna. A kierownice powietrza kieruja strumien powietrza z kratek w zderzaku do intercoolera.
zieluch Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 jeżeli halogeny są takie same to podłaczysz je. Jeśli kupujesz kompletny zderzak to blende będziesz miał, ale kierownic wątpie. Kratki wlotów powietrza tez są inne ale przy kpl zderzaku powinny być pozdrawiam Co do tego że tematu nie było: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102217.msg1174939#msg1174939
Rekomendowane odpowiedzi