Opublikowano 14 Października 201114 l krakowską? Tak, jak już jechałem z powrotem to elegancko poszło jeszcze będe raz po wyniki za 10 dni
Opublikowano 14 Października 201114 l spoko moje rekordy to np; jedrzejow-kielce 1,5godziny szok. i tak codziennie. A benzyna nie chce potaniec.
Opublikowano 15 Października 201114 l to ty jezdzisz na lpg . ja bezpieczniki 2 miesiace temu wymontowalem.... PS. sprzedam roczną instalacje GAzową Magic Jety, Diego G3 Zavoli Zeta S, itd. Reflektuje ktoś?
Opublikowano 15 Października 201114 l to ty jezdzisz na lpg . ja bezpieczniki 2 miesiace temu wymontowalem.... burżuj :wink4:
Opublikowano 16 Października 201114 l 16 jak ustalone chyba widziałem dzisiaj niebieskie kolo na miedziance? to nasza klubowa B6tka chyba?
Opublikowano 16 Października 201114 l dobrze widziales to Karola autko dzisiaj jak bo niewiem widzimy sie czy jak? aha ma prosbe w dziale silnik diesla jest moja wiadomosc jest mala usterka moze mi ktos pomoze
Opublikowano 17 Października 201114 l Autor Srak było być. Karol potrzebuje włącznik 3 fazwy na dwa silniki po 1,5 kw gdzie kupię
Opublikowano 21 Października 201114 l W d*pie. .... Wiesz już gdzie? Elkabel na zagńskiej lub Elektrotech-Met na MAgazynowej,
Opublikowano 31 Października 201114 l Chłopaki mam pytanie. W środę lecę do Kielc i chciałem zapytać czy są jakieś roboty drogowe w mieście lub utrudnienia w ruchu ? Będę jechał z Lublina i muszę się dostać do hotelu Ibis na Warszawskiej :gwizdanie: Z góry dziękuję za informacje
Opublikowano 31 Października 201114 l Chłopaki mam pytanie. W środę lecę do Kielc i chciałem zapytać czy są jakieś roboty drogowe w mieście lub utrudnienia w ruchu ? Będę jechał z Lublina i muszę się dostać do hotelu Ibis na Warszawskiej :gwizdanie: Z góry dziękuję za informacje Panie Prezesie powinno pójść gładko- robią pare miejsc przed kielcami- ale teraz to są tylko 1.5 - 2m wyrwy między łączeniami nowej nawierzchni drogi- wcześniej robili wjazd do kielc ale już jest ok.żeby to był normaly dzień byłby komitet powitalny i oczywiście chleb sól dziewica :>
Opublikowano 31 Października 201114 l przed samymi kielcami w okolicach cmetarza moze jeszce byc nieciekawie ale tak poza tym to ok
Opublikowano 31 Października 201114 l żeby to był normaly dzień byłby komitet powitalny i oczywiście chleb sól dziewica :> Ale środa to już normalny dzień , więc załatwiaj dziewicę.....to znaczy chleb i sól :polew:
Opublikowano 2 Listopada 201114 l żeby to był normaly dzień byłby komitet powitalny i oczywiście chleb sól dziewica :> Ale środa to już normalny dzień , więc załatwiaj dziewicę.....to znaczy chleb i sól :polew: To spróbuję dzisiaj do Kielc wrócić-
Opublikowano 3 Listopada 201114 l Ja jebie. Jechalem z Lublina 3,5h. Niecale 170km. Po drodze korek bo jakies roboty , potem 35km przed Kielcami TIRolot wypadl ze skrzyzowania , zlamal sie i spadly mu z naczepy plyty betonowe. Calkowicie zablokowana droga i trzeba bylo kombinowac objazd. Potem 10km przed Kielcami znowu stanie w korku 30min bo klada asfalt