Stolkien Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 eeee to ja jeszcze z pół metra w dół i moge startować | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Panowie, trzeba jakiś spocik zorganizować, ponieważ od lipca spieprzam do wawy. Co Wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jes of kors men, bat... łen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Mejbi 30 w sobote ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Shit! Sorry , okazało się, że mam wyjazd służbowy cały weekend ;/ Może inni...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Shit! Sorry , okazało się, że mam wyjazd służbowy cały weekend ;/ Może inni...? Spoko, tu i tak prawie nikt nie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 no własnie te świetokrzyskie zloty umarły ostatnio.... wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 dokładnie tak jak Tadzik napisał wstyd:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 To co panowie ? Jutro w Kielcach ? Ile nas będzie, tyle nas będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 To co panowie ? Jutro w Kielcach ? Ile nas będzie, tyle nas będzie. Kolego no chetnie ale wiesz jak ma nas być trzech to sory ale szkoda gnac samochód taki kawał.. Ty masz na miejscu my po 40..60 Km w jedną stronę więc jak nie ma ekipy większej to raczej odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dokładnie. Już raz siedzieliśmy w trójkę na tesco. Może kiedys Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 dokładnie tak jak Tadzik napisał wstyd:kwasny: A. W zeby chcesz ? A w poniedziałek gdzie byłes? A właśnie jesteś jutro? Zobaczyć jak ta padają A3 jedzie :doh:W kielcach ciężko się zebrać- u mnie terminemny wyjątkowo nie pasują zawsze- dzisiaj jadę do ostrowca bo dawno nie byłem :polew; Karol jak pracę idą? Prześlij jakiego spajfotosa na te Żebym regularnie był w kielcach byłbym za cyklicznych sporami nawet pół godziny godziny.ale to zawsze coś - tak jak w Ostrowcu jest zrobione- zawsze ktoś przyjedzie na dłdużej krócej ale zawsze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 No powiem ze na prawdę wstyd chłopaki dawać jakiś termin ale tylko niedziela i po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 dokładnie tak jak Tadzik napisał wstyd:kwasny: A. W zeby chcesz ? A w poniedziałek gdzie byłes? A właśnie jesteś jutro? Zobaczyć jak ta padają A3 jedzie :doh:W kielcach ciężko się zebrać- u mnie terminemny wyjątkowo nie pasują zawsze- dzisiaj jadę do ostrowca bo dawno nie byłem :polew; Karol jak pracę idą? Prześlij jakiego spajfotosa na te Żebym regularnie był w kielcach byłbym za cyklicznych sporami nawet pół godziny godziny.ale to zawsze coś - tak jak w Ostrowcu jest zrobione- zawsze ktoś przyjedzie na dłdużej krócej ale zawsze coś. Hehe Ty coś piłejś jak pisałeś czy co bo tyle literówek że aż dwa razy czytałem hehe na tygodniu to mam taki nawał roboty teraz że nie ma szans więć jak jestem w kielcach to tak przelece tylko załatwić co trzeba i spadam.. na niedzieli coś można ustawić ale żeby przyjechało parę osób a nie tylko 3..4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Tadek i tak zadeklaruje sie 20 osob a przyjedzie 5 jak zawsze:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Tadek i tak zadeklaruje sie 20 osob a przyjedzie 5 jak zawsze:-) a no właśnie.. Huzio masz moze kostki do licznika polifta z białym podświetlaniem i fisem rzecz jasna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mloody_s-line Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 koledzy możecie mi powiedzieć od której w sobotę jest wstęp dla widzów? Bo się wybieram ze znajomymi a nie chcięlibyśmy pocałować klamki Pzdr Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Tadek i tak zadeklaruje sie 20 osob a przyjedzie 5 jak zawsze:-) a no właśnie.. Huzio masz moze kostki do licznika polifta z białym podświetlaniem i fisem rzecz jasna?? w tym wozie mimo że to polift licznik nie był z białym podświetlaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 kierę 3 raminną chcę do przedlifta ma ktoś ? z poduchą oczywiście ---------- Post dopisany 14-07-2012 at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany 10-07-2012 at 16:30 ---------- dokładnie tak jak Tadzik napisał wstyd:kwasny: A. W zeby chcesz ? A w poniedziałek gdzie byłes? A właśnie jesteś jutro? Zobaczyć jak ta padają A3 jedzie :doh:W kielcach ciężko się zebrać- u mnie terminemny wyjątkowo nie pasują zawsze- dzisiaj jadę do ostrowca bo dawno nie byłem :polew; Karol jak pracę idą? Prześlij jakiego spajfotosa na te Żebym regularnie był w kielcach byłbym za cyklicznych sporami nawet pół godziny godziny.ale to zawsze coś - tak jak w Ostrowcu jest zrobione- zawsze ktoś przyjedzie na dłdużej krócej ale zawsze coś. Hehe Ty coś piłejś jak pisałeś czy co bo tyle literówek że aż dwa razy czytałem hehe : słownik w telefonie żyje swoim życiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 No i się było na imprezie w Kielcach a tu niespodzianka 200 aut wytypowanych a tam NOSB ze swoją białą landarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi