zoltax Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 No to nic, mnie nie będzie na spocie, o tej godzinie nie ma mnie już w Kielcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 a o której bedziesz"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Karol a może jakąś spocinę we wtorek zrobimy "chwilówkę" W piątek zróbta. Około 15-18 będę w Kielach. Tak w tych godzinach, może godzinkę wcześniej. I do 16 myślę załatwić wszystkie swoje sprawy, więc jestem wolny. 20 odpada, nie chce mi się 4 godziny czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 No to sory winetou. Nie nada wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 No to sory winetou. Nie nada wczesniej. Spoko, może w 2014 się zgramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 O 20 ale gdzie? Na placu wolności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 si ja bede. i chyba narazie tylko ja n i ty to moze bez aut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Eeeeeeeeeeeeee Panie dzisiaj tylko furą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 no to ja zara wchodze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 ale była spocina :decayed::decayed: powiem wam że 2.0t idzie jak burza- masakra :naughty::naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 spocinka bym powiedzial. Ale pizza dobra ... prawda Marcin?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 dobra dobra dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 nic ladnego nie udalo mi sie ustrzelic. za 2 tyg wezme statyw to zrobimy sesje zyleta. a do tego czasu znaczek audi juz moze kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 a do tego czasu znaczek audi juz moze kupie myślałem że Ci go zaje...bali :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Nieskompletowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Karol jak tam sesja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 była. ---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ---------- popstrykalem troche na parkingu korony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Mam pytanko. Jakie macie opinie o serwisie Audi/VW Autocentrum ? Czy dobrzy mechanicy i czy warto oddać na naprawę lakierniczą, wymianę szyby czołowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 z tego co wiem to oni nie robią tam ani blacharki ani wymiany szyb. Mają podwykonawców do tego typu robót. Szwagier Pasata CC oddał do nich na gwaraancji to wywiezli go gdzieś na lawecie i przywieźli już naprawiony i pomalowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No Panowie piątek 20 kto się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi