bastek_s Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja o 15-tej odpadam, bede w parku o tej godzinie z małym na spacerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Moze byc pozniej Noproblemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ale będzie ktoś czy znowu 2 osoby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja bede ale moge dopiero gdzies po 18-tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja z wózeczkiem się przytoczę spacerkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 mi tak po 18 przed 19 pasuje jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jak cos to ja jestem otwarty na prozyszyns. Do 19 mam tima pozniej juz bedzie ciezko sie wyrwac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja dopiero wróciłem ze spaceru, wiec jak cos to puscie eska 503 135 198 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja ruszam w str wtc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 poszukuje pracownika dobrze płace dużo wymagam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio92 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 A co to za praca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Prowadzę warsztat elektroniki samochodowej:) więc praca ze złomem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 A co młody już nie daje rady? Dzięki za zlocik Tomek i przewózkę cichociemną coś coraz bardziej się skłaniam na zmianę decyzji także może w te wakacje się dopnie temat tylko w takiej wersji jak rozmawialiśmy P.S. potrzebuje polskie menu wgrać do navi ori do BMW 530 2004r jakiś cieżki temat czy prosta sprawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Co u Was słychać starzy wyjadacze? U mnie kolosalne zmiany nastąpiły i właśnie się ogarnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Artur co to kolosalne zmiany:P:). Tadzik byle wiecej takich spotów, młody daje rade ale sie zagipsował na 2 miesiące:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 zmieniłem: życie dom kobietę rodzinę i zacząłem być potrzebny małej 1 miesięcznej istocie której na imię - Alicja. tylko 4 kółek nie zmieniłem, jestem z nich zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Artur co to kolosalne zmiany:P:). Tadzik byle wiecej takich spotów, młody daje rade ale sie zagipsował na 2 miesiące:( no sezon się zaczął to może jakoś się ruszy z tymi spotami uu to nieźle musiał wywinąć. ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- zmieniłem:życie dom kobietę rodzinę i zacząłem być potrzebny małej 1 miesięcznej istocie której na imię - Alicja. tylko 4 kółek nie zmieniłem, jestem z nich zadowolony oo to sporo sie zmieniło.. gratki i moze sie na spota wreszcie wybierzesz ---------- Post dopisany 15-05-2013 at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany 14-05-2013 at 22:15 ---------- pany jak ktoś jest fanem motoryzacji to polecam takie radyjko hehe 57 -CHEVY CHEVROLET (3248752874) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio92 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Pisze sie ktos na piatek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 o rozsądnej wieczornej porze ja tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi