Opublikowano 16 Września 201412 l he no pewnie a to za tydzień?? a jak tam po wakacjach?? podwórko już pełne? nie mogę się odrobić żeby podlecieć na te kabelki do Ciebie Edytowane 16 Września 201412 l przez Tposejdon
Opublikowano 19 Października 201411 l Autor Poszukuje na szybkości jakiegoś grafika komputerowego macie kogoś albo namiar na Artka z forum bo gdzieś zagubiłem nr. Tadzik jedziesz dziś??
Opublikowano 19 Października 201411 l tu mas znumer do artka 698922671 a co dziś ciekawego? nie wiem ale raczej nie bo mam trochę roboty papierkowej
Opublikowano 16 Listopada 201411 l ale tu cisza coo... gdzieś wszyscy wyjechali czy co Karol nei zaglądasz do jędrzejowa?? nie odzywasz sie nic
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Nie zaglądam wcale Jakoś mi nie podrodze do Teściowej wpadnij kiedyś do mnie do firmy! pozdroo
Opublikowano 8 Grudnia 201411 l no gdzieś tam się sekundę przewinąłem ale coś krótki ten filmik.. jakieś demo czy to ostateczna wersja? Ciebie tez tam za wiele nie widac
Opublikowano 9 Grudnia 201411 l Autor krótko miało być żeby w miarę przejrzejecie pokazać wszystko i bez twarzy itp:)
Opublikowano 9 Grudnia 201411 l Fajnie wyszło to Twoje auto jest pokazane pod maską w którymś momencie - czarno-czerwona kolorystyka? Aha, co to za auto z którym sie scigałeś jakieś tylnonapędowe co tak laczka paliło na starcie? Edytowane 9 Grudnia 201411 l przez pacos
Opublikowano 9 Grudnia 201411 l halo panowie żyjmy coś!!!!!!!!!!!!!!!!! Może jakiś zlocik?????????????/
Opublikowano 9 Grudnia 201411 l a no to git żyjemy żyjemy tylko jak przychodzi do zlota to chętnych lista na strone a trzy cztery auta się pojawiały
Opublikowano 10 Grudnia 201411 l Autor camaro 5.7 . Tak moje z pod maski.... Spota można zrobić ja z miło chęcią przyjadę... Tadek zły film nie jest na wiosne nastepny masz się ścigac z nioznakowanym mondeo:P
Opublikowano 11 Grudnia 201411 l camaro 5.7 . Tak moje z pod maski.... Spota można zrobić ja z miło chęcią przyjadę... Tadek zły film nie jest na wiosne nastepny masz się ścigac z nioznakowanym mondeo:P dobrze wyszło smaka zrobiło na więcej... moja stoi już w garażu pod kocem do wiosny może zdążę zrobić zo zaplanowałem przez ten czas. Nie orientujesz się mają juz jakieś plany na organizację większej imprezy w przyszłym roku? działają coś w tym temacie?
Opublikowano 22 Grudnia 201411 l kto ma jakie rabaty w ASO? autocentrum ? potrzeba zrobic noworoczne zakupy.