Opublikowano 30 Grudnia 201411 l Mam fazę na jakąś dobrą pizzę ale nic nie mogę trafić. Trzeba będzie spr dzięki. Edytowane 30 Grudnia 201411 l przez MARCIN607
Opublikowano 30 Grudnia 201411 l `Obie te pizzerie To Plackarnie a nie Pizzerie. Jedynie Słuszne to Fizza Fast i Pod Trójką. Biesiadowo - Ser najtańszy z najtańszych Maxi Pizza- Ciasto z Gumy takie moje zdanie
Opublikowano 3 Stycznia 201511 l Pany,robimy jakiegos spocika bo ja nowy jestem w tym rejonie i bym chcial poznac troche ludu.gdzie mozna was spotkac?
Opublikowano 3 Stycznia 201511 l w sumie to … Nigdzie. Kielce / Zaściankowo do Kwadratu Spotów Brak. AMEN ja mieszkam na Chęcińskiej obok mnie mieszka Stano. przyjeżdża do mnie często . to całe spoty świętokrzyskie
Opublikowano 4 Stycznia 201511 l w sumie to … Nigdzie. Kielce / Zaściankowo do Kwadratu Spotów Brak. AMEN ja mieszkam na Chęcińskiej obok mnie mieszka Stano. przyjeżdża do mnie często . to całe spoty świętokrzyskie W sumie spota bez aut moglibyśmy sobie zrobić w końcu. Cytrynóweczke będe robił niebawem hehe ;-)
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l u Ciebie w garazu. albo u mnie we firmie Stary mieszkanie mam :-P Mój Jasiek Cie nie ugryzie
Opublikowano 15 Lutego 201511 l Na checinskiej,czasem tam bywam dwa razy w tyg bo moj boss tam mieszka. Pogoda jest fajna,slonko swieci wiec moze cos zaczniemy ogarniac-spota mam na mysli