Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i działanie układu samo poziomowania xenon-ów w Audi A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podpytaj zanim kupisz bo na zdjeciu nr 1 jest chyba komplet a na 2 i 3 brakuje ramion ... a ja w tej cenie kupilem jeszcze z cala kompletna wiazka od xenonu..

Jeśli masz jakieś ciekawe dojście do tematu do dawaj namiar, jeśli można:naughty::naughty:

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ----------

podpytaj zanim kupisz bo na zdjeciu nr 1 jest chyba komplet a na 2 i 3 brakuje ramion ... a ja w tej cenie kupilem jeszcze z cala kompletna wiazka od xenonu..

"100% sprawne,z foto nr 1."

To jak jest Kamilu : jest tam wszystko co być powinno czy też czegoś jednak brakuje. Jest to link który znalazłem na szybko na naszym forum : Ciekawe aukcje do b6 itd. Pisałem z gościem który to oferuje i on twierdzi że jest tam wszystko co potrzeba. Cena odpowiednia ?

Opublikowano

Ja przyznam bez bicia zapłaciłem 250 zł za swój komplet, ale nie miałem wcale wziązki tylko ucięte kostki po 10cm przewodów i ułamane ramiono tylnego czujnika i a nie idzie tego gówna dostać za cholere i muszę coś dosztukować....

co do zestawu to na tym pierwszym foto jest wszystko, 2 czujniki i mocowania i sterownik :wink: Nie ma tylko tych śrub żeby przekręcić, ale to grosze chyba w ASO kosztuje, najwyżej możesz dospawać mocowanie :decayed:

Opublikowano
Ja przyznam bez bicia zapłaciłem 250 zł za swój komplet, ale nie miałem wcale wziązki tylko ucięte kostki po 10cm przewodów i ułamane ramiono tylnego czujnika i a nie idzie tego gówna dostać za cholere i muszę coś dosztukować....

co do zestawu to na tym pierwszym foto jest wszystko, 2 czujniki i mocowania i sterownik :wink: Nie ma tylko tych śrub żeby przekręcić, ale to grosze chyba w ASO kosztuje, najwyżej możesz dospawać mocowanie :decayed:

Ale co ze stuffem z pozostałych zdjęc, brakuje tam czegoś ?

Opublikowano

Ten na drugim zdjęciu to tylny czujnik, a na trzecim brakuje mocowania.

Opublikowano

kolego dostepu nie mam kupilem to tu na forum ( cala wiazke z czujnikami i sterownikiem za 450 zł wiec cena byla ok )

frostyyy- przeciez jak i na 2 tak i na 3 zdjeciu sa czujniki bez dodatkowych ramion, jedynie 1 zdjecie przedstawia dobre czujniki choc i tak nie widac mocowania tylnego czujnika. wiec zdjecie 2 i 3 to wadliwy towar, nie dostaniesz czesci do tego i tak kupisz nastepny czujnik na klamoty :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

więc :thumbdown:

Opublikowano
kolego dostepu nie mam kupilem to tu na forum ( cala wiazke z czujnikami i sterownikiem za 450 zł wiec cena byla ok )

frostyyy- przeciez jak i na 2 tak i na 3 zdjeciu sa czujniki bez dodatkowych ramion, jedynie 1 zdjecie przedstawia dobre czujniki choc i tak nie widac mocowania tylnego czujnika. wiec zdjecie 2 i 3 to wadliwy towar, nie dostaniesz czesci do tego i tak kupisz nastepny czujnik na klamoty :decayed::decayed::decayed:

Przecież wszystko widać..

Opublikowano

Kamil, nie chce robic tu OT, ale gdy kupisz taki zestaw z allegro nie bedzie juz zwrotu towaru i sianka, nie zastanawiales sie dlaczego gosc wstawia fotki zdjec 2 i 3? ( jak na moje to tych ramion nie ma ) czujnik jako czujnik jest moze sprawny ale mastapi potrzebuje komplet do rezania. i dlatego ja nie kupowalbym tego zestawu...

Opublikowano
Kamil, nie chce robic tu OT, ale gdy kupisz taki zestaw z allegro nie bedzie juz zwrotu towaru i sianka, nie zastanawiales sie dlaczego gosc wstawia fotki zdjec 2 i 3? ( jak na moje to tych ramion nie ma ) czujnik jako czujnik jest moze sprawny ale mastapi potrzebuje komplet do rezania. i dlatego ja nie kupowalbym tego zestawu...

Dokładnie tak , o taką wypowiedz mi chodziło a nie chcę wywalać kasy w błoto

Opublikowano

Dla mnie sprwa jest jasna - zestaw z pierwszego zdjęcia, który jest cały. Poza tym tak trudno do sprzedawcy zadzwonić.

Opublikowano

to sprzedaje kolega o nicku puffi :wink:

Opublikowano
Dla mnie sprwa jest jasna - zestaw z pierwszego zdjęcia, który jest cały. Poza tym tak trudno do sprzedawcy zadzwonić.

Dzwonić nie dzwoniłem ale wymieniliśmy korespondencję mailową . Na pytanie czy to KOMPLETNY zestaw dostałem odpowiedz że tak. Wolałem jednak skonsultować ten zakup z kimś z forum i było warto to zrobić :wink:

Opublikowano

no to teraz gwozdzik

czy sterownik z b6 obsluzy poziomowanie lamp z b7 ?:)

Opublikowano
no to teraz gwozdzik

Mało prawdopodobne, jak potrzebujesz to mam jeden sterownik do B7 :wink:

Opublikowano
no to teraz gwozdzik

Chyba nie, bo w B7 tylko skrętne bixy były?

Opublikowano
no to teraz gwozdzik

Chyba nie, bo w B7 tylko skrętne bixy były?

Były zwykłe lampy, bixy i bixy skrętne.

Opublikowano

nie no to nie problem bo nawet jak sa skretne to sie da podlaczyc jako zwykle xenony tylko nie mam pojecia czy sterownik da rade , czy nie jest inaczej wysterowane to

---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

sterownik b6 i lampy b7

Opublikowano

powinno sie dac , znajde chwile to popatrze jak sterowane sa lampy z B7:wink:

Opublikowano

domin da sie ale nie ma opisow wyjsc z sterownika , mam tylko mase wprzypadku bixx skretnego co daje 6kombinacji podlaczenia wiec mozna ogarnac, ale narazie zmieniam mce w tym aucie , samopoziom na pozniej zostanie

Opublikowano

koledzy mamy bład ustawienia lamp trzeba wejsc w gr1 i zaadoptowac tyle ze tak w pierwszym okienku tez bład i niechce sie ustawic wie ktos czemu ?,czujniki mamy zamontowane tak samo jak w drugim audi , tyle ze one maja piny 1,5 i 6 a tu w opise jest 1,5i 4 moze te czujnki co mam maja inaczej byc podlaczone moze ktos zajrzec do schematow dostalismy te czujniki razem z wtyczkami i wpietymi pinami własnie 1,5i6 czyli urzywane,sprawdzimy jeszcze wartosci V i ewentualnie ustawic czujniki ale jesli nie to to moze byc cos jeszcze?