Mathis Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 I jak to wygląda? Nie jestem pewny czy wszystko dobrze zrobiłem, brałem takie same bloki jakie znalazłem na forum u innych 1.8T. Błędów przy auto-scan żadnych nie znalazło, choć kiedyś wyskakiwał błąd sondy i katalizatora, ale nie powrócił po skasowaniu ponad miesiąc temu.[br]Dopisany: 16 Październik 2010, 22:31_________________________________________________I co? Nikt się nie wypowie? Czy może coś źle wstawiłem?
domjenick Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 020-strasznie duże wprzedzenie zapłonu w górnym zakresie obrotów 11*-powinno być w okolicach 3-5 max,podmień świece i cewkina próbę,zobaczymy,czy pomoże[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 08:25_________________________________________________ale ogólnie co się dzieje z autem,jakie powody logów?
tokarka606 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 020-strasznie duże wprzedzenie zapłonu w górnym zakresie obrotów 11*-powinno być w okolicach 3-5 max,podmień świece i cewkina próbę,zobaczymy,czy pomoże[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 08:25_________________________________________________ale ogólnie co się dzieje z autem,jakie powody logów? Logicznie rozumując nie powinno mieć to wpływu ale u mnie przed wymianą przepływki (pokazywała max.89g/s) też miałem takie cyrki w grupie 020,identycznie.Po wymianie wszystko chodzi cacy ,żadnych błedów a w grupie 020 same zera,czasem na trzecim 1. U ciebie przepływka pokazuje już trochę za mało.
Mathis Opublikowano 19 Października 2010 Autor Opublikowano 19 Października 2010 020-strasznie duże wprzedzenie zapłonu w górnym zakresie obrotów 11*-powinno być w okolicach 3-5 max,podmień świece i cewkina próbę,zobaczymy,czy pomoże[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 08:25_________________________________________________ale ogólnie co się dzieje z autem,jakie powody logów? Chodzi o sprawdzenie auta, chcę je doprowadzić do "perfekcji" aby móc dokładać dolot, wywalić kata, dać FMIC i program. Przepływka była wymieniana w zeszłym roku, nie wiem na jaką. Nie mam z kim podmienić świec i cewek, ale skoro nie były wymieniane to przed programem można to spokojnie - profilaktycznie zrobić
Rekomendowane odpowiedzi