Enerwate Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 ktoś wie może jaki rozmiar mają śruby trzymające te tuleje?
Bartoszzz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 ktoś wie może jaki rozmiar mają śruby trzymające te tuleje? M12x1,5x140
mlodyy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 ja wymieniałem juz w 4 auta te tuleje i zakładałem jak popadło i jest ok wydaje mi sie ze nie ma to znaczenia, jak zdemontujesz stara tuleje to przetrzyj papierem ściernym otwór i nową tuleje przesmaruj lekko smarem
tomek 1880 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam, ja zakładałem je tak ja leży na tej drugiej fotce, czyli łączenie środka tulei po bokach, nie u góry i na dole. Pozdrawiam.
Golem1 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ja u siebie założyłem w takiej samej pozycji jak miałem stare,co do klucza to 18.
maestrus Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 z drugiej strony ciekawe co się dzieje w autach, w których chłopaki wymieniają tuleje belki; W takich autach szybciej zużywają się łożyska kół tylnych a w przypadkach skrajnych uszkadza się nawet czop tylnej belki Kolego. Przyśpieszone zużycie łożysk może wskazywać, że przyczyną są właśnie zużyte tuleje. Często usuwamy usterkę a nie jej przyczynę - warto się nad tym głębiej zastanowić czasem :-)
Rekomendowane odpowiedzi