mlodyy Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 Witam. Mam male pytanko czy w audi a4 98r jest powiadomienie czy cos w tym rodzaju ze sa drzwi nie zamkniete podczas jazdy bo umnie nic takiego nie ma czy cos sie nie dziala poprostu. nazywaj porządnie tematy
Gość NUTI Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 No u mnie nie ma takiego powiadomienia.
saintadamus Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 w wersi bez FISu nie ma - nie wiem jak jest w wersji z FISem wskaźnikiem otwartych drzwi może być lampka - jak drzwi otwarte po po prostu nie zgaśnie
Piotrek98igo Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 w wersi bez FISu nie ma - nie wiem jak jest w wersji z FISem wskaźnikiem otwartych drzwi może być lampka - jak drzwi otwarte po po prostu nie zgaśnie z fisem tez nie ma,lampka moze byc takim sygnalem ale po jakims czasie ona tez zgasnie...
mlodyy Opublikowano 30 Września 2007 Autor Opublikowano 30 Września 2007 aha wielkie dzieki myslalem ze umnie cos nie tak jest
YATES Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 w wersi bez FISu nie ma - nie wiem jak jest w wersji z FISem wskaźnikiem otwartych drzwi może być lampka - jak drzwi otwarte po po prostu nie zgaśnie z fisem tez nie ma,lampka moze byc takim sygnalem ale po jakims czasie ona tez zgasnie... Nieprawda,bo z pełnym FIS-em na wyświetlaczu jest rysunek autka i pokazane otwarte drzwi włącznie z klapą bagażnika.Wiem ,bo tak mam w swojej .
Piotrek98igo Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 YATES masz po 2 lifcie auto a kolega po 1 wiec chyba jest roznica...
Rekomendowane odpowiedzi