Opublikowano 18 Lipca 201115 l No więc nie doszliśmy z bratem do porozumienia jeszcze On chcę się zamienić tak, że ja mogę przełożyć tylko navi rns-e Ja chcę grille S4 + navi a resztę już mu zostawię Co myślicie? Chciałem auto rozbierać po wakacjach (powrót do standardu) a teraz się taka okazja trafiła
Opublikowano 18 Lipca 201115 l No więc nie doszliśmy z bratem do porozumienia jeszcze On chcę się zamienić tak, że ja mogę przełożyć tylko navi rns-e Ja chcę grille S4 + navi a resztę już mu zostawię Co myślicie? Chciałem auto rozbierać po wakacjach (powrót do standardu) a teraz się taka okazja trafiła tylko mi te listwy zostaw
Opublikowano 18 Lipca 201115 l Jak będzie swap to nie będzie ani listew ani kierownicy ani tylnych lamp
Opublikowano 18 Lipca 201115 l Jak będzie swap to nie będzie ani listew ani kierownicy ani tylnych lamp Młody nie zaśniesz chyba na ogólnopolskim :polew:
Opublikowano 18 Lipca 201115 l Trudno, pójdę do auta, w tym nowym już się tylna kanap składa :polew: :polew:
Opublikowano 19 Lipca 201115 l rezy rezami nie zapominajcie rowniez o wakacjach To powinna być zagadka . Znajdź morze .
Opublikowano 19 Lipca 201115 l Latem :> w tych pieknych okolicznosciach przyrody :> gory, doliny, wyzyny, niziny...zachecaja do wedrowki ach jak ja lubie zwiedzac
Opublikowano 19 Lipca 201115 l Kurde rozmyślił się brat chyba :polew: Czyli rezerwujemy od nowa? To ja zaklepuję listwy zewnętrzne drzwi i kierownicę z poduszką i resztą gratów