Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l powiem ci tak ja ostatnio malo nerwowo jezdze to nie czuje różnicy a po za tym to ja mam jeszcze serie i moze u mnie wszystko jak na razie wydala No to nad czym sie jeszcze zastanawiasz hehe
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l a ja juz myslalem ze dzis bedzie ankieta juz a tu chyba lipka trzeba cierpliwie czekac tylko ciekawe czy przyjma:shock3: ---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- powiem ci tak ja ostatnio malo nerwowo jezdze to nie czuje różnicy a po za tym to ja mam jeszcze serie i moze u mnie wszystko jak na razie wydala No to nad czym sie jeszcze zastanawiasz hehe musze dwumas zrobic dopiero
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l Stan techniczny to priorytet. Bierz sie do roboty. Mody to sprawa drugorzędna.
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l Stan techniczny to priorytet. Bierz sie do roboty. Mody to sprawa drugorzędna. no teraz kaska juz jest odkladana na dwumasik
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l Panowie macie kto może pod ręką linka do tego wątku gdzie ktoś rezał lodówkę w schowku za pomocą tej rurki i kolanka? Z góry dziękować.
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l siema.. u mnie wikendzik minoł i żeby nie było że nic sie nie zrobiło to wpadł tempomat który juz troche zalegał i kratki nawiewu podświetlane..
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l Ja w sobotę zacząłem robić korektę lakieru jutro i wtorek ciąg dalszy już 8 godzin za mną
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l Ja w sobotę zacząłem robić korektę lakieru jutro i wtorek ciąg dalszy już 8 godzin za mną masz na mysli porządne polerowanko itp?
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l Dokładnie. Polerowanie to jedna z czynności. Wczoraj od rana wszystko przygotowałem dobre mycie, prickbort, glinkowanie itd a potem polerowanie.
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l prickbort?a co to? a jakich srodków do tego bedziesz używać?no ja też sie przymierzam do tego..maszyna i graty z 3m i megsa już leżą i czekają...całkiem nie dawno tylko auto umyłem wyglinkowałem nałożyłem wosk i już był efekt a po maszynie to już dopiero musi być efekt
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l Prickbort powoduje że nie ma już tyle glinkowania usunie dużą ilość asfaltu z lakieru. Potem już glinkowania jest troche tylko.
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l http://showcarshine.pl/990-mac-prickbort-mac-124-1l-usu-smole-zostaw-wosk.html Nasz największy mentor kosmetyków Makki go bardzo poleca
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l no nic.auto i tak nie było aż tak brudne.najwięcej tego syfu jest na progach zaraz za przednim kołem..
Opublikowano 22 Kwietnia 201214 l Prickbort to Tar Remover jak każdy inny tylko niby skuteczniejszy. Ja nie miałem okazji wypróbować, ale w arsenale mam kilka innych skutecznych środków do walki z resztkami gumy/asfaltu.