Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś napisać odległości, aby prawidłowo nakleić znaczki s-line na boczne listwy? Chce żeby było jak ori nie na oko :wink:

---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:29 ----------

:slina: fajne felgi

fajna fura :wink:

fura tyż :decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wandej i jak felgi :naughty: rzeźbisz coś ?

Opublikowano

ładna jest:naughty:

Opublikowano

staram się :wink::decayed:

Opublikowano

no mikasz fura była super a jest jeszcze lepiej :slina:

Opublikowano

Biorę się po świętach bo mam wolne:wink: A po za tym nie mam jeszcze auta bo stoi u lakiernikusa:decayed: Próbowaliśmy kwasami i polerką z pastą jakąś 3M i nie puszcza:kwasny: Więc biorę papier 600 i aż się zrobią matowe i potem klarem psikne:wink:

Opublikowano

:hi:

teraz do szczęścia brakuje mi tej jednej listwy S4 , której nigdzie nie mogę znaleźć w używce :kwasny:

Opublikowano

Biorę się po świętach bo mam wolne:wink: A po za tym nie mam jeszcze auta bo stoi u lakiernikusa:decayed: Próbowaliśmy kwasami i polerką z pastą jakąś 3M i nie puszcza:kwasny: Więc biorę papier 600 i aż się zrobią matowe i potem klarem psikne:wink:

ja na obecną chwilę robię poler 18" wychodzi w pytkę choć zmęczone były

kilka ofert na pw dostałem odnośnie polerki ale nie wszystko na raz :jerk:

Opublikowano

Prawdo to, że RNS nie czyta utworów które mają nazwę dłuższą niż 50 znaków np. Reflekt feat. Delline Bass - Need To Feel Loved (Adam K. & Soha Vocal Mix) ?

Opublikowano
Prawdo to, że RNS nie czyta utworów które mają nazwę dłuższą niż 50 znaków np. Reflekt feat. Delline Bass - Need To Feel Loved (Adam K. & Soha Vocal Mix) ?
Masz rację ja też z tym miałem problem ale jak po skracałem nazwy wszystko hula miodzio:wink:
Opublikowano

prawda :wink:

Opublikowano

A nowy RNS pewnie problemu tego nie ma?

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

Trzeba napisać jakiś skrypt żeby z automatu skracał nazwy utworów jak powyżej 50 znaków mają :whistling:

Opublikowano

Fr0styyy pociełeś już furacza :decayed:

Opublikowano

Łooo stary, ja czasu nie mam, od 9:30 do 17:30 w robocie, potem nie mam chęci, miejsca, sprzętu i części żeby to zrobić :kwasny:

Muszę te trzpienie, zawiasy itd. kupić a nawet numerów nie mam :facepalm:

Opublikowano

Łooo stary, ja czasu nie mam, od 9:30 do 17:30 w robocie, potem nie mam chęci, miejsca, sprzętu i części żeby to zrobić :kwasny:

To bierzesz pierwszego z brzegu kolunia co mieszka blisko ciebie i ma składane fotele , odkręcasz zawiasy spisujesz numery i po robocie. :wink:

Opublikowano

To bierzesz pierwszego z brzegu kolunia co mieszka blisko ciebie i ma składane fotele , odkręcasz zawiasy spisujesz numery i po robocie. :wink:

Nie widzi mi się do Szczecina jechać :wink:

Chociaż nie... W avancie to samo jest?

Opublikowano

ja mam z avanta :wink:

Opublikowano

nie wiem czy czasem nie mam tych bocznych prowadnic z sedana, takich blaszek z kawałkiem rurki w którą mocuje się oparcie, jutro sprawdze jakbyś chciał

Opublikowano
ja mam z avanta :wink:

Znajomy ma avanta właśnie tak sobie przypomniałem to mógłbym obadać numery :wink:

nie wiem czy czasem nie mam tych bocznych prowadnic z sedana, takich blaszek z kawałkiem rurki w którą mocuje się oparcie, jutro sprawdze jakbyś chciał

Sprawdź sprawdź :hi:

Ale na pewno po wycięciu tej blachy nie stracę na sztywności albo coś? :wink: