Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak kaske przytulilem , dokladnie rzecz biorac to za kazde zdarzenie jakie mialem to kase bralem i Moja narzeczona , nawet za ostatnie zdarzenie kiedy to byla Moja wina gdy wjechalem w ta 4-ro tygodniowa Audi A5 to Moja narzeczona wziela kase z Mojej firmy ubezpieczeniowej wraz znaszym synkiem , tylko Ja nic nie moglem wyszarpac gdyz Ja bylem sprawca kolizji a i tak to bylo bez znaczenia gdy narzeczona wziela odszkodowanie gdyz Moje ubezpieczenie i tak i tak skoczylo do gory bo starcilem 4 lata znizek.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak kaske przytulilem , dokladnie rzecz biorac to za kazde zdarzenie jakie mialem to kase bralem i Moja narzeczona , nawet za ostatnie zdarzenie kiedy to byla Moja wina gdy wjechalem w ta 4-ro tygodniowa Audi A5 to Moja narzeczona wziela kase z Mojej firmy ubezpieczeniowej wraz znaszym synkiem , tylko Ja nic nie moglem wyszarpac gdyz Ja bylem sprawca kolizji a i tak to bylo bez znaczenia gdy narzeczona wzila odszkodowanie gdyz Moje ubezpieczenie i tak i tak skoczylo do gory bo starcilem 4 lata znizek.

mój kumpel jakiś czas temu też spowodował wypadek i to w centrum miasta . Z nie dużą prędkością wjechał komuś w du.., od razu nazjeżdżało się policji i karetek. Na pokładzie miał trzech pasażerów i wszystkich zabrali do szpitala z podejrzeniem wstrząśnienia mózgu. Sprawa ogólnie skończyła tak że on nie dostał nic a oni po prawie 4tyś funtów :naughty:. I to nie jest jedyny przypadek który znam

Opublikowano

Najlepsze w tych kolizjach co mi sie przytrafily to jest jedna , ktorej nigdy chyba nie zapomne a mianowicie pewnego razu jak stalem na podporzadkowanej i czekalem az bedzie wolne aby wjechac na glowna droge to jeden gosciu lekko uderzyl mnie w tylny zderzak ale naprawde lekko tak jak klasniecie dlonmi :polew: a Ja odrazu zalapalem , ze gosciu ma pecha , ze na mnie akurat trafil i bedzie mi palcil z ubezpieczenia.

Wyskoczylem z auta i gadka do goscia a on do mnie ile to bedzie mnie kosztowac? 20 funtow ? a Ja na to ze raczej wiecej i odrazu pukam w zderzak a tam pekniete aluminiowe wzmocnienie (oczywiscie z pierwszej stluczki kiedy to wzielem kase a nic nie naprawilem) , pozniej otwieram klape bagaznika i podnosze wykladzine gdzie jest kolo zapasowe i gosciu zzielenial bo okazalo sie , ze wneka od kola zapasowego tez jest lekko wklesnieta (tez od pierwszej kolizji :polew:) Tak wiec dal mi dane Swojego ubezpieczyciela i na drugi dzien odrazu telefon do adwokata , ktory zajmuje sie wypadkami komunikacyjnymi. Po 6-ciu miesiacach i Ja i Moja narzecona przygarnelismy po 3000 funtow + kasa zwiazana z uszkodzeniem auta 1700 funtow.

Opublikowano

Zdzierca:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
Zdzierca:decayed::decayed::decayed:

Ale zrobił to zawodowo :decayed:

Opublikowano

Co do wypadkow to zdarzylo sie to na serio w Mojej okolicy a mianowicie byl wypadek i w jednym aut bylo czworo pasazerow ale , ze sypal snieg i dosc zimno bylo to jedna kobieta , ktora byla swiadkiem kolizji pozwolila im poczekac w jej aucie do momentu przyjazdu Policji i karetki pogotowia i tez tak sie stalo :polew::polew::polew::polew: ale kiedy juz Policja przybla to goscie , ktorzy mieli wypadek i grzecznie czekali na Policje powiedzieli , ze odczuwaja bol w karku i w plecach tak wiec nikt im nie pozwolil wyjsc z tej Kobiety auta a Straz Pozarna odciela jej dach w aucie :polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

Juz tam odrazu zdzierca :grin: poprostu skorzystalem z okazji :polew:

Opublikowano

Chłopie co Ty palisz ja chcę to samo:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
Co do wypadkow to zdarzylo sie to na serio w Mojej okolicy a mianowicie byl wypadek i w jednym aut bylo czworo pasazerow ale , ze sypal snieg i dosc zimno bylo to jedna kobieta , ktora byla swiadkiem kolizji pozwolila im poczekac w jej aucie do momentu przyjazdu Policji i karetki pogotowia i tez tak sie stalo :polew::polew::polew::polew: ale kiedy juz Policja przybla to goscie , ktorzy mieli wypadek i grzecznie czekali na Policje powiedzieli , ze odczuwaja bol w karku i w plecach tak wiec nikt im nie pozwolil wyjsc z tej Kobiety auta a Straz Pozarna odciela jej dach w aucie :polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

Yebłem!! :polew:

Opublikowano
odczuwaja bol w karku i w plecach tak wiec nikt im nie pozwolil wyjsc z tej Kobiety auta a Straz Pozarna odciela jej dach w aucie :polew::polew::polew::polew:

:shock3::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Yebłem!! :polew:

:slina::polew:

Opublikowano

Dobre sam nie moglem w to uwierzyc ale tu w UK jak jest wypadek , kolizja itp. to naprawde serio podchodza do sprawy i nikt z poszkodowanym w wypadku nie lata od szpitala do szpitala krecac 100km i szuka wolnego miejsca :grin:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

A z drugiej strony trafiaja sie tez glupie idiotyzmy jak np. na osiedlu gdzie mieszkam zajarala sie suszarka do ubran w domku a nikogo na szczescie nie bylo , do pobliskiej remizy strazackiej jest jakies 800 metrow a na skruty jeszcze blizej ale Straz Pozarna pojawila sie na miejscu pozaru dopiero po 2 godzinach gdyz na autostardzie gdzie do jej zjazdu jest jakies 3km zdarzyl sie wypadek i nie bylo komu przyjechac i gasic. Oczywiscie chalupa spalila sie w srodku doszczetnie :facepalm:

Opublikowano
Dobre sam nie moglem w to uwierzyc ale tu w UK jak jest wypadek , kolizja itp. to naprawde serio podchodza do sprawy i nikt z poszkodowanym w wypadku nie lata od szpitala do szpitala krecac 100km i szuka wolnego miejsca :grin:

mojemu kumplowi jak w robocie odcięło dwa palce to przylecieli po niego helikopterem i do dzisiaj bardziej pamięta to że leciał helikopterem niz to że prawie palce stracił :grin:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ale przynajmnie helikoptrem lecial :kox:
Opublikowano

myślałam że w pl tylko tak może być :facepalm::polew:

ja bym nie wsiadła w helikopter :whistling:

Opublikowano

nie miał wyjścia i do tego dostał jeszcze głupiego jasia

Opublikowano

Eee tam, gadasz, jak dobrze popijesz i się położysz, to nie masz helikopterów?! :naughty: mów mnie piękna co z tym sierpniem, żebym wiedział jak ludzi po pokojach rozmieszczać :grin:

Opublikowano

gość dostał 12tyś funtów odszkodowania za kciuk i palec wskazujący , nie stracił ich ale już ich całkiem nie zgina

o i nawet kumpel nagrał coś grzebieniem

Helikopter w Cucina Sano - YouTube

Opublikowano

12 tys funow to juz nie zla kasiora :slina: czasami mysle gdzies spasc ze schodow , zlamac noge lub wybic bark u siebie w robocie i wziasc odszkodowanie od pracodawcy ale cykor jestem bo to chyba bedzie dosc mocno bolalo :facepalm: ale ile kasy na mody w autku by bylo :kox: