Opublikowano 14 Września 201312 l Siema wszystkim Kilka stron miałem do nadrobienia ojj Krzysztofie tak tak masz trochę do nadrobienia , ja teraz stoję z modyfikacjami przez ponad 2 tygodnie , echh w łóżku przez 2 tygodnie ,miałem wypadek w pracy ;/
Opublikowano 14 Września 201312 l Siema wszystkim Kilka stron miałem do nadrobienia ojj Krzysztofie tak tak masz trochę do nadrobienia , ja teraz stoję z modyfikacjami przez ponad 2 tygodnie , echh w łóżku przez 2 tygodnie ,miałem wypadek w pracy ;/ wiem, widziałem na fb, współczuję :kwasny:
Opublikowano 14 Września 201312 l :kwasny: powiem że pięknie pielęgniarki latają w szpitalu , jest co patrzeć i podziwiać
Opublikowano 14 Września 201312 l :kwasny: powiem że pięknie pielęgniarki latają w szpitalu , jest co patrzeć i podziwiać i tego się trzymaj :thumbup:
Opublikowano 14 Września 201312 l :hi:faktycznie wczoraj spamu naleciało aż miło ---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ---------- marcin9680 łykaj ten polarek xxl bo chyba zapomniałeś
Opublikowano 14 Września 201312 l Kurfa dopiero wstałem i baniak mi pęka:facepalm: Nigdy więcej cytrynówek itp:kwasny:
Opublikowano 14 Września 201312 l Kurfa dopiero wstałem i baniak mi pęka:facepalm: Nigdy więcej cytrynówek itp:kwasny: jo teraz tak gadasz, za tydzień w weekend będą kusić i dalej w mordę będzie lane
Opublikowano 14 Września 201312 l Nigdy więcej zawsze tyle samo:grin: :polew: Powtórze to kobicie:decayed: Jozek już dzisiaj wieczorem znowu będę pił z teściem ale już czystą
Opublikowano 14 Września 201312 l a ja tam nie lubię wódki, ja to whisky aplikuje. Tylko trochę lep boli na drugi dzień
Opublikowano 14 Września 201312 l a ja tam nie lubię wódki, ja to whisky aplikuje. Tylko trochę lep boli na drugi dzień Bogatego to jest miło posłuchać
Opublikowano 14 Września 201312 l a ja tam nie lubię wódki, ja to whisky aplikuje. Tylko trochę lep boli na drugi dzień Bogatego to jest miło posłuchać bez przesady, w brew pozorom whisky nie jest aż takie drogie
Opublikowano 14 Września 201312 l Wladi montuj zamiast S-lajna i dokładki z przodu już ni będziesz musiałł malować Zderzak przód przedni Audi A4 A-4 Rieger Tuning (3549666276) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.