Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Lem na pewno wytrzyma 100k :wink:

Tapnięte z SGS III

Mam nadzieje , ze wachacze LEMFORDER sa takie dobre jak je wszyscy opisuja bo jestem zmuszony wymienic dolne wachacze a ostatnim razem zakupilem FEBI i dokladnie po przejechaniu okolo 500km po polskich drogach + 1600 km z Polski do UK szlak je trafil i pukaja jak diabli :facepalm: Z tego co zauwazylem to te "gumki" ochronne na sworzniach wyskoczyly z zabezpieczen i sie wywinely i caly syf leci do gniazda osadzenia sworznia , masakra.

Podobno nowe wahacze bardzo szybko ciągną za sobą stare więc najlepiej wymienić cały zawias :whistling:

Nie no gdzie :facepalm: kuzwa przeciez to majatek kosztuje zwlaszcza gdybym chcial zainwestowac w LEMFORDER-a :kwasny:

Wszystkie wachacze gorne to LEMFORDER , dolne to FEBI i wsio wymienialem w Pazdzierniku 2012r + nowe sprezyny S-Line + nowe wszystkie amorki SACHS-a i tylko te dolne FEBI co trzymaja amorki sie wytlukly. Nie no nie ma mowy wymienie tylko narazie te dolne co pukaja a najwyzej reszta jak zacznie nawalac to w pozniejszym terminie :facepalm:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no w końcu udało mi się naprawić halogeny ala stroboskopy...

jak ktoś zgadnie co było to w BT daje krate piwa :whistling:

Opublikowano

Chłopaki co jaki czas, ile km powinno się zmieniać filtry? Oleju to wiadomo co wymiana a reszta?

Opublikowano
no w końcu udało mi się naprawić halogeny ala stroboskopy...

jak ktoś zgadnie co było to w BT daje krate piwa :whistling:

Te stroboskopy to w BMW a nie w audi :kwasny:

Opublikowano
Chłopaki co jaki czas, ile km powinno się zmieniać filtry? Oleju to wiadomo co wymiana a reszta?

kabinówka 10, powietrza 30, paliwa 50 (gdzieś tak wyczytałem)

Opublikowano

10k

a filt powietrza można częściej

Opublikowano

O kuwa to 3 razy do roku mam zmieniać filtry :facepalm: to zamawiam hehe bo zmieniane były rok temu a od tego czasu już 35 tys jakies zrobione. :kwasny:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

To i tak zmieniam pierdziele hehe :wink:

Opublikowano
xnrs.jpg
Opublikowano

10k

a filt powietrza można częściej

Ja tam filtry wymieniam wraz z olejem co 15 tys. km. (srednio 3 razy do roku) , filtr powietrza mam K&N to go piore a filtr paliwa co 30 tys. km.

Opublikowano

Wymieniaj nie ma co hehe zaspało mi się :facepalm:

Łukasz fota za***ista :slina:

Opublikowano
Wymieniaj nie ma co hehe zaspało mi się :facepalm:

Łukasz fota za***ista :slina:

Zaspalo Ci sie ??? :grin: cos Ty w sen zimowy zapadl :polew:

Opublikowano

30 powietrza? gdzie te herezje wyczytałeś? :grin:
Opublikowano

Przez ten wyjazd do nl ten rok mi tak leci że nie wiem kiedy nawet masakra. :doh:

Opublikowano

Nie chce sie klocic ale z tego co pamietam to tez w ksiazce serwisowej od Mojej A4 mam napisane , ze filtr powietrza nalezy wymieniac co 20 tys. mil czyli co 30 tys. km. :eusathink: oczywiscie robie to duzo czesciej.

Opublikowano

Nie chce sie klocic ale z tego co pamietam to tez w ksiazce serwisowej od Mojej A4 mam napisane , ze filtr powietrza nalezy wymieniac co 20 tys. mil czyli co 30 tys. km. :eusathink: oczywiscie robie to duzo czesciej.

mi też nie zależy na kłótni ale wymina powietrza co 30 to śmierć przepływki,po 10 u mnie filtr jest nieźle zaj#$%$##y :wink:
Opublikowano
http://img.tapatalk.com/d/13/09/27/uva5enu5.jpg

Taka sytuacja:decayed:

Marcin pozdrawiam:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

dzisiaj wandej b5 niebieskie avant na rs6 białych pod makiem w Płońsku stało myślałem że opyliłeś koła

Opublikowano

mi też nie zależy na kłótni ale wymina powietrza co 30 to śmierć przepływki,po 10 u mnie filtr jest nieźle zaj#$%$##y :wink:

To nie wiem gdzie Ty jeździsz, ale u mnie po 10k jak nuuffka :decayed:

Opublikowano

Nie no calkowicie Cie rozumiem ale wlasnie polegajac na tym co jest napisane przez producenta min. w ksiazce serwisowej to wlasnie wtedy herezje jakies wychodza i wpale sie to nie miesci zeby filtr powietrza wymieniac co 30 tys. km. Tak wiec zgadzam sie z Toba , ze nalezy robic to duzo wczesniej bo tak jak mowisz po 10 tys. km. juz jest nie zle zajeb..... syfem.

Opublikowano

ja tam wymieniam co 10k oleju i powietrza, kabinowy przed sezonem letnim i drugi raz po sezonie letnim po odgrzybieniu i paliwa co roku przed zimą rocznie robię 10-15tys km