Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ktos z szanownego grona jurry divisionu rozpatrzyl moje podanie pozytywnie lub negatywnie??

jest w toku...czekam na jeszcze jedne głos i nowi dojdą do B6D :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
czy ktos z szanownego grona jurry divisionu rozpatrzyl moje podanie pozytywnie lub negatywnie??

jest w toku...czekam na jeszcze jedne głos i nowi dojdą do B6D :decayed:

dzieki:hi:

Opublikowano

panowie mam pytanie nie bylo mnie raptem 5dni zona jezdzila autem..przed chwila bylem autem na zakupach bla bla bla...ruszajac cofalej sokrecilem kola i jak by cos strzelilo po lewej stronie jak zjechalem z nawet nie 3 cm kraweznika..jadac do sklepu czulem jak by mi kolo scinalo tzn i przy jezdzie po luku w prawo masa auta dociskala lewa strone(wiadomo) auto dziwnie sie zachowywalo opona wydawaja dzwiek dziwny..co to moze byc?

dziekuje za pomoc

Opublikowano

Tomek on nie ogladal watku z Twoja fura bo z zazdrosci by zagotowal sie. Ja widzialem Twojego furacza na zywo i trzeba przyznac ze jest "mocna" i lepsze"jsza niz niektore w Divisionie :P ale jak chcesz naklejke to moge wydrukowac Tobie haha

Opublikowano
n11.gif
Opublikowano
Tomek on nie ogladal watku z Twoja fura bo z zazdrosci by zagotowal sie. Ja widzialem Twojego furacza na zywo i trzeba przyznac ze jest "mocna" i lepsze"jsza niz niektore w Divisionie :P ale jak chcesz naklejke to moge wydrukowac Tobie haha

:decayed:

Opublikowano

spoko Daniel to mi zrob naklejke a ja ja odbiore:decayed:jutro lece do pl takze spoko:wink:

Opublikowano

mysle ze przynaleznosc do B6D nie sprowadza sie do posiadania naklejki :doh::wallbash::thumbdown:

Opublikowano

spoko Daniel to mi zrob naklejke a ja ja odbiore:decayed:jutro lece do pl takze spoko:wink:

do BT jeszcze troche czasu nie musisz sie tak spieszyc :decayed::kox:

Opublikowano

trza trenowac panie:decayed:

Opublikowano
trza trenowac panie:decayed:

:thumbup1:

Opublikowano

mysle ze przynaleznosc do B6D nie sprowadza sie do posiadania naklejki :doh::wallbash::thumbdown:

+1:facepalm::decayed::decayed:

Opublikowano
panowie mam pytanie nie bylo mnie raptem 5dni zona jezdzila autem..przed chwila bylem autem na zakupach bla bla bla...ruszajac cofalej sokrecilem kola i jak by cos strzelilo po lewej stronie jak zjechalem z nawet nie 3 cm kraweznika..jadac do sklepu czulem jak by mi kolo scinalo tzn i przy jezdzie po luku w prawo masa auta dociskala lewa strone(wiadomo) auto dziwnie sie zachowywalo opona wydawaja dzwiek dziwny..co to moze byc?

dziekuje za pomoc

A nie pekla czasami sprezyna ? Sprawdz wysokosc auta po obu stronach najlepiej na palce , po ile palcow wchodzi miedzy opona a rantem blotnika z jednej i drugiej strony.

Wiem , ze moze 3 cm z kraweznika to nie duzo ale mi kiedys tylna sprezyna pekla na prostej drodze i to bez obciazenia , poprostu wziela i pekla sucz jedna :kwasny:

Opublikowano

podobają ci się :eusathink: osobiście preferuje t1:kox:

józek gdzieś ty był jak ja męża szukałam :facepalm::polew::whistling::grin::polew::polew::polew::polew::doh:

Opublikowano

:decayed:

t1 trudniej dostępny ale ten ogórek jest piękny, nie restaurowany jeszcze :naughty: będę obserwował projekt :wink:https://www.facebook.com/lowlytransporter

Opublikowano

A ta kanapa co w środku to nie czasem Recaro:whistling::polew::polew:

Opublikowano

józek gdzieś ty był jak ja męża szukałam :facepalm::polew::whistling::grin::polew::polew::polew::polew::doh:

Właśnie gdzieś Ty się kufa znowu szlajał :rant:

Opublikowano

tu i tam :decayed::grin:

ej szuka tu ktoś podobno fajnego autka :

AUDI A4 1.9 TDI 130 KM KLIMATRONIC ALU EL SERWIS (3624666301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

:polew:

Opublikowano

tu i tam :decayed::grin:

ej szuka tu ktoś podobno fajnego autka :

AUDI A4 1.9 TDI 130 KM KLIMATRONIC ALU EL SERWIS (3624666301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

:polew:

Co Ci w nim nie gra?? Po usunięciu lamp , górnego grilla i tylnej dokładki całkiem przyzwoite auto. Tylko ciekawe ile skręcony przebieg:wink: