Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam nadzieję, że nie w naszej grupie :) Ja pracuje jako informatyk w grupie łódzkiej :)

Ja w centrali pracowałem:wink: Kiedyś wysyłałem towar na Dąbrowskiego:wink: Ogólnie kołchoz jak c**j ale przychodzi młodziak któremu chce się pracować i ma 4k miesięcznie

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

http://img.myepicwall.com/2013/11/e8b76a77c3b8e6d231c811b9f6b852b9.jpg

:polew:

dobre :grin: i zarazem prawda

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To ja nie kumam skąd te ceny żarników ori co chłopaki sprzedają:whistling:

Ilość robi cenę :whistling:

Opublikowano

Hammer jak masz tira palników to dawaj pogonimy:grin::grin:
Opublikowano

Hammer jak masz tira palników to dawaj pogonimy:grin::grin:

Dwa tiry :decayed:

Opublikowano

Pany jak to jest z tymi "kolorowymi" licznikami do B6 , da rade przeprogramowac i zalozyc "kolorow" FIS z B7 do B6 diesel ?

Opublikowano
Pany jak to jest z tymi "kolorowymi" licznikami do B6 , da rade przeprogramowac i zalozyc "kolorow" FIS z B7 do B6 diesel ?

Z B7 bedzie chyba problem ale kolorowy od B6 nie ma problemu,ja u siebie zmnienialem na kolorowy.

Opublikowano

Z B7 bedzie chyba problem ale kolorowy od B6 nie ma problemu,ja u siebie zmnienialem na kolorowy.

No wlasnie z tym do B6 pewnie bylo by najprosciej ale kuzwa :kwasny: ile ja juz czasu spedzilem zeby znalesc taki kolorowy do B6 1.9 tdi 2001r i lipa wielka :wallbash:

Opublikowano
Najlepiej było by założyć z B6 RB4 to bez najmniejszego problemu się koduje ale podobno RB8 z B7 już też chłopaki ogarniają spytaj Marcino87:wink:
Opublikowano

jak długo kręci przy zapalaniu, to może być wina czujnika wody - którego? zielonego (4pin) czy sivego (2pin)??

Opublikowano

Może 4 pin może rozrusznik i może cofa się paliwo. Razem ocean. ;-)

A i może akumulator.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
Najlepiej było by założyć z B6 RB4 to bez najmniejszego problemu się koduje ale podobno RB8 z B7 już też chłopaki ogarniają spytaj Marcino87:wink:

Wlasnie slyszalem tez o tym , ze sa spece co juz to ogarniaja ale tak na dobra sprawe nikt tego na 100% potwierdzic nie moze a mija sie z celem zakup licznika z B7 i zeby lezal w garazu i sie kurzyl bo jednak nic nie da rady z nim zobic. Oj zapytam go zapytam , niech mowi wszystko co wie :wink:

Opublikowano

Możę mi ktoś zmierzyć odległość od góry błotnika do ziemi na 1BA?? Chce ustawić zawiechę na zimowy setup:wink:

Opublikowano

Wlasnie slyszalem tez o tym , ze sa spece co juz to ogarniaja ale tak na dobra sprawe nikt tego na 100% potwierdzic nie moze a mija sie z celem zakup licznika z B7 i zeby lezal w garazu i sie kurzyl bo jednak nic nie da rady z nim zobic. Oj zapytam go zapytam , niech mowi wszystko co wie :wink:

Da sie. U mnie siedzi licznik z s4 b7. Grzanek ogarniał.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
Panie i Panowie zapisywać się!!

http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-helikon-tex-x-tura-zapisy-286557/

brakuje 9 sztuk i Jarko będzie mógł zamawiać polarki!!

Artur na lato będziesz miał jak znalazł ja tak czekałem ponad pół roku:decayed:

spokojnie jeden mam, ale przyda się drugi no i dla Moni na zlot chciałbym mieć

Opublikowano

Da sie. U mnie siedzi licznik z s4 b7. Grzanek ogarniał.

A to dzieki kolego za podpowiedz , dobrze wiedziec , bede Grzanka podpytywal tez czy moze mi pomoc w temacie :thumbup1:

---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

jeszcze jedno , ktory kolega "grzanek" bo jest ich na forum dwoch grzanek 71 i grzanek 85 ???

Opublikowano

Ten drugi :)

Opublikowano
Ten drugi :)

:thumbup1: