Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:thumbup1:

i dziękuje za wspólnie spędzoną noc z Tobą :lazy::kwiatek:

hehe no ja również dziękuję :decayed:

---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------

:thumbup1:

i dziękuje za wspólnie spędzoną noc z Tobą :lazy::kwiatek:

Dobra Moni nie powiem :decayed: ale była tam ekipa :kox:

Józek Monia wie o wszystkim! :grin::grin:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde i ona się na to godzi ??? :shock3: Biedna pewnie nie ma innego wyjścia :decayed:

Opublikowano
kurde i ona się na to godzi ??? :shock3: Biedna pewnie nie ma innego wyjścia :decayed:

Kochana i wyrozumiała...a po drugie zna ekipię bo była w BT więc nie ma się o co bać :decayed::banan::decayed:

Opublikowano

Kochana i wyrozumiała...a po drugie zna ekipię bo była w BT więc nie ma się o co bać :decayed::banan::decayed:

Te Monie mają coś w sobie :wink: wiadoma sprawa :wink:

Opublikowano

nie ma różnicy

i chyba nie przepłaciłeś...ja dawałem ponad 100zł

Opublikowano

To Marcin łykaj :wink:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:hi:

Koledzy jaki preparat liqui moly polecacie do czyszczenia pompowtrysków "domowym jet clean" (podłączenie butelki z preparatem pod filtr paliwa) ?? Jest kilka produktów i nie wiem który wybrać :kwasny:

1. Pro-Line : PRO-LINE REGENERATOR WTRYSKÓW DIESEL 5156

2. Pro-Line : PŁYN DO CZYSZCZENIA WTRYSKIWACZY DIESEL 5154

3. Dodatki do paliw -Diesel : OCZYSZCZACZ WTRYSKIWACZY DIESEL 2666

Opublikowano

Koledzy jaki preparat liqui moly polecacie do czyszczenia pompowtrysków "domowym jet clean" (podłączenie butelki z preparatem pod filtr paliwa) ?? Jest kilka produktów i nie wiem który wybrać :kwasny:

Dobry :hi:

kolego Ja juz dwa razy uzywalem tych specifikow bo probowalem ratowac pompki w Moim wozidelku i zawsze uzywalem tego z oznaczeniem 5154 czyli punkt 2 na Twojej liscie zas ten specyfik , ktory jest jako 3 to dwa razy na 15 tys. km. wlewam do zbiornika na takie szybkie czyszczenie podczas jazdy ale wlewam albo 2 buteleczki na pelen zbiornik lub jedna na pol zbiornika.

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

kolego Ja juz dwa razy uzywalem tych specifikow bo probowalem ratowac pompki w Moim wozidelku i zawsze uzywalem tego z oznaczeniem 5154 czyli punkt 2 na Twojej liscie zas ten specyfik , ktory jest jako 3 to dwa razy na 15 tys. km. wlewam do zbiornika na takie szybkie czyszczenie podczas jazdy ale wlewam albo 2 buteleczki na pelen zbiornik lub jedna na pol zbiornika.

Dzięki kolego :wink: Też ten 5154 najbardziej mi pasował czytając opis... Więc go kupię. Tego 2666 też użyję do paliwa w baku. Kondycja pompek poprawiła się po ich zastosowaniu? :eusathink:

Korekcje moich pompek sprzed 9 miesięcy:

Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Mam nadzieję, że po tych preparatach coś się poprawi, ale cudów nie oczekuję :decayed: Choć tak naprawdę, mimo nie idealnych korekcji, silnik pracuje równo, nie telepie, nie kopci na czarno przy bucie, jest wszystko w porządku :kox:

Opublikowano

Siemka wariaty...a my z Dominem szybkie śniadanko i dalej rezanko :thumbup: ja również dziękuje wszystkim szczególne podziękowania dla Zbyszka

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano
Siemka wariaty...a my z Dominem szybkie śniadanko i dalej rezanko :thumbup: ja również dziękuje wszystkim szczególne podziękowania dla Zbyszka

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Co tam rezacie? :decayed: Podwójny wydech i zdesia S4? :kox:

Opublikowano

Dzięki kolego :wink: Też ten 5154 najbardziej mi pasował czytając opis... Więc go kupię. Tego 2666 też użyję do paliwa w baku. Kondycja pompek poprawiła się po ich zastosowaniu? :eusathink:

Korekcje moich pompek sprzed 9 miesięcy:

Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Mam nadzieję, że po tych preparatach coś się poprawi, ale cudów nie oczekuję :decayed: Choć tak naprawdę, mimo nie idealnych korekcji, silnik pracuje równo, nie telepie, nie kopci na czarno przy bucie, jest wszystko w porządku :kox:

Powiem tak , poprawilo sie ale nie stety u mnie tylko na krotki okres gdyz przebieg Mojego auta 492 tys. km. mowi sam za siebie i juz sie nie udalo uratowac pompek jedna padla na ryj calkiem a ostatnie 3 jeszcze ciagna ostatkiem sil i wlasnie w Piatek jade na wymiane tych 3 rowniez bo znow telepie buda , kopci i takie inne czary sie dzieja. Mysle jednak jak sie uzywa tego specyfiku i jako dodatek do paliwa i jako do przeczyszczenia pompek od czasu do czasu to jakos to powinno pomoc wtryskom zwlaszcza jezeli wiemy jakiej jakosci jest paliwo na polskich stacjach.

Opublikowano

Opublikowano

Juz wrocil do domu z mordęgi? :grin:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano

Witka:hi: domina pies pewnie w szoku:decayed: