Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema: po długiej przerwie, panowie nie ma ktoś z was górnej części zderzaka s line pod spryski do opchnięcia przypadkiem? Bo znalazłem cały przód ale ze zderzakiem s line bez spryskow i facet nie chce opchnąć wszystkiego poza zderzakiem tylko caly komplecik
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wladi takiego szuka wiec jestes drugi:grin::decayed:

Opublikowano
wladi takiego szuka wiec jestes drugi:grin::decayed:
:thumbup1:
Opublikowano

spoko to będę musiał pewnie narazie założyć bez spryskow a z czasem wymienie górę chyba że do końca tego roku znajdę bo po nowym roku furę odbieram

Opublikowano
:siema: po długiej przerwie, panowie nie ma ktoś z was górnej części zderzaka s line pod spryski do opchnięcia przypadkiem? Bo znalazłem cały przód ale ze zderzakiem s line bez spryskow i facet nie chce opchnąć wszystkiego poza zderzakiem tylko caly komplecik

ja mam:wink:

Opublikowano

Pany, lustro szare do B6 fotochrom kompletne z osłonkami, wtyczką i kawałkiem wiązki pod mały uchwyt, reflektuje ktoś?

Opublikowano

nowy w aso 70zł

Opublikowano
spoko to będę musiał pewnie narazie założyć bez spryskow a z czasem wymienie górę chyba że do końca tego roku znajdę bo po nowym roku furę odbieram

kup zwykły ze spryskami i przenituj ramę ,będziesz miał jak ori

Opublikowano
nowy w aso 70zł

a numerek masz moze?:decayed:

Opublikowano

ale masz ze zwyklego zderzaka gore czy od s line?

---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

kup zwykły ze spryskami i przenituj ramę ,będziesz miał jak ori

a jak to później będzie się miało do trzymania kratki dolnej bo podobno jak sie gore zaklada zwykla to dolna kratke mozna zgubić wandej chyba zgubił z tego co pamietam?

Opublikowano

ja mam górę zwykłą (docinałem),ale ramę na której zamocowana jest dokładka przenitowałem z ori s-lina,żebyś bliżej mieszkał bym ci to ogarnął w parę minut

nic nie zgubisz bo masz ori ramę

Opublikowano
Witam. Dziwnym trafem zlamal sie mechanizm wycieraczki przedniej i przegldajac allegro znalazlem takie oferty:

1. MECHANIZM WYCIERACZEK CIĘGNA PRZÓD AUDI A4 - B6 B7 (3717949294) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

2. Audi A4 B6 B7 00-07 mechanizm wycieraczek NOWY (3784509760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

doradzcie ktory wybrac, czy moze szukac uzywki?

podbijam:wink:

Opublikowano
Witam. Dziwnym trafem zlamal sie mechanizm wycieraczki przedniej i przegldajac allegro znalazlem takie oferty:

1. MECHANIZM WYCIERACZEK CIĘGNA PRZÓD AUDI A4 - B6 B7 (3717949294) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

2. Audi A4 B6 B7 00-07 mechanizm wycieraczek NOWY (3784509760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

doradzcie ktory wybrac, czy moze szukac uzywki?

podbijam:wink:

ja bym raczej uderzal w ori uzywke:wink:

Opublikowano
nowy w aso 70zł

a numerek masz moze?:decayed:

ja podałem vin auta mi dobrali na miejscu

Opublikowano

ja mam górę zwykłą (docinałem),ale ramę na której zamocowana jest dokładka przenitowałem z ori s-lina,żebyś bliżej mieszkał bym ci to ogarnął w parę minut

ok to jak nie znajdę to kupię zwykla gore i zrobie tak jak mowisz ze zderzaka s line bez spryskow myślałem że jedyne wyjscie to ori od s line zeby kratki nie zgubić chyba ze znajde do konca roku, z ogarnieciem nie bedzie problemu ale dzieki za pomoc

Opublikowano

ok to jak nie znajdę to kupię zwykla gore i zrobie tak jak mowisz ze zderzaka s line bez spryskow myślałem że jedyne wyjscie to ori od s line zeby kratki nie zgubić chyba ze znajde do konca roku, z ogarnieciem nie bedzie problemu ale dzieki za pomoc

zderzaki różnią się tylko tą dolną ramą w zwykłym jest jeden odlew ,w s-line jest donitowana ,rozwiercasz nity i masz wzór gdzie dokładnie przyciąć zwykły zderzak przykładasz ramę wiercisz otwory i nitujesz ,prosta sprawa już kilka zderzaków tak zrobiłem ,praktycznie nie do poznania że nie ori

Opublikowano

Ja kupowałem na wszystkie drzwi nówki, dałem po rabatach niecałe 60pln/szt

Opublikowano

numerkow nie posiadasz czasem

Opublikowano
numerkow nie posiadasz czasem

kombinacji numerów jest kilkadziesiąt, wszystko zależy jaki kolor, jaki wariant czy 2 czy 4szyby w prądzie, składane czy nieskladane lustra