Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Witam! Jak by ktos z Was kolegow byl zainteresowany to zapraszam http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/zaciski-hamulcowe-tyl-288-a4-b6-b7-uzywane-tarcze-hamulcowe-309336/
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l ta ale on jest w pl a mi trzeba kogos teraz:kwasny: No wczoraj przyjechal.
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l mamy kogos z forum moze w Londynie?? ja wczoraj zjechałem, a w Londynie jest Buszek. ale daaaawno go nie widziałem na forum. także tego, juzd ajfołn waj topatok
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l wstępnie będę tam 8stycznia daj na whatsappie co dokładnie potrzebujesz także tego, juzd ajfołn waj topatok
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l do szpeców od laminatów itp spojler ori czy nie ? już prawie mój , tylko ciągle ta nie pewność
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l dopiero co się gościa doprosiłem czy by mi to spakował , nawet nie masz pojęcia jacy ci nie którzy angielscy sprzedawcy są mało rozgarnięci.
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Tomek Dzieki Dzięki jesteś kiszcze. ''kiszcze'' po jakiemu to ? słownik w telefonie synek na rękach żona nad głową=kiszcze
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Jakiś pomysł jak wytargać te sprężyny z tyłu? Wyjąłem amorek żeby lepszy dostęp mieć, rozkręciłem ten wahacz/czy co to co reguluje się tym kąt pochylenia koła i odgiąłem cały wahacz w dół, sprężyna dalej tak siedziała twardo, że rękoma nie dało jej się ruszyć a ściągaczem za nic w świecie tam nie podejdę choćbym nie wiem co zrobił, bo albo się ześlizguje ze zwojów albo inne cyrki się dzieją. No po prostu dramat
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Jakiś pomysł jak wytargać te sprężyny z tyłu?Wyjąłem amorek żeby lepszy dostęp mieć, rozkręciłem ten wahacz/czy co to co reguluje się tym kąt pochylenia koła i odgiąłem cały wahacz w dół, sprężyna dalej tak siedziała twardo, że rękoma nie dało jej się ruszyć a ściągaczem za nic w świecie tam nie podejdę choćbym nie wiem co zrobił, bo albo się ześlizguje ze zwojów albo inne cyrki się dzieją. No po prostu dramat lewarek,podnies tak zeby sprezyna sie zlozyla i pasem skrec tylko wczesniej przed podniesieniem przeloz pasy po przeciwnych stronach sprezyny,ja tak u siebie wytargalem.
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Jeszcze tak na marginesie, bo tylne amory to śmietnik u mnie. Co wrzucać dokładnie, żeby to już jako tako działało z niższymi sprężynami? Najlepiej dokładny model, ale bez przegięć cenowych za 500 zł za amorek na tył ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- Ty to masz fantazję:grin: Raczej zryty łeb.
Opublikowano 21 Grudnia 201312 l Jeszcze tak na marginesie, bo tylne amory to śmietnik u mnie.Co wrzucać dokładnie, żeby to już jako tako działało z niższymi sprężynami? Najlepiej dokładny model, ale bez przegięć cenowych za 500 zł za amorek na tył ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- Ty to masz fantazję:grin: Raczej zryty łeb. kup za tysiaka nowy gwint fk dziękuję dobranoc taka sytuacja. także tego, juzd ajfołn waj topatok