Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miki bylem i ze znizkami 112 funtow

panel i kieszen :kwasny:

---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ----------

200zl=40 f :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja za sam panel tyle dawałem a kieszeń z zapalniczką dorwałem na alledrogo za 80 zł:wink:

Opublikowano

no jakby bylo na alledrogo tez bym lyknal

nawet przy znizkach za nowke wychodzi cena spora wiec szukam okazji ale narazie cisza

Opublikowano
Miki bylem i ze znizkami 112 funtow

panel i kieszen :kwasny:

---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ----------

200zl=40 f :decayed:

no tak :doh::doh::doh: jeszcze alkohol poświąteczny w głowie :decayed::wink:

---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:03 ----------

no jakby bylo na alledrogo tez bym lyknal

nawet przy znizkach za nowke wychodzi cena spora wiec szukam okazji ale narazie cisza

a była , nawet w ciekawe wrzuciłem, toś się za późno obudził

Orig Audi A4 A 4 8E B7 RS4 S4 Mittelkonsole Menu Schalter 8E0919721A | eBay

jak bym wiedział że szukasz to bym go łyknął dla ciebie :whistling:

Opublikowano

tego widzialem i pisalem w sumie ze za pozno zobaczylem

poluje dalej :decayed:

samo menu zreszta do niczego nie podlacze

ta kieszen cala droga jest ogolnie no ale jak sie nic nie trafi do czasu az bede mia lzegary spowrotem to przeboleje i kupie nowke w aso

Miki nie wybierasz sie autem mzoe w maju do pl ?

Opublikowano

A co Ty chciałeś...przecież menu wystarczy:whistling: po co Ci navi jak masz rns-a

Opublikowano

ja jadę dopiero pod koniec lipca i wracam na początku września :wink:

Opublikowano
A co Ty chciałeś...przecież menu wystarczy:whistling: po co Ci navi jak masz rns-a

no menu tak zgadza sie ale trzeba kieszen zeby to wlozyc

Opublikowano

Aaa o tym mówisz...no tak masz rację:decayed:

Opublikowano
28rd.jpg
Opublikowano

no menu tak zgadza sie ale trzeba kieszen zeby to wlozyc

andri jak sie dobrze uśmiechniesz to może , może

quvy6yte.jpg

ja5aqe6u.jpg

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

:kox::kox:

Opublikowano

panowie nie znalazłem nigdzie grilla czarnego i mam dylemat obwódki malować na czarno farbą czy plastidipem?

Opublikowano
panowie nie znalazłem nigdzie grilla czarnego i mam dylemat obwódki malować na czarno farbą czy plastidipem?
Maluj dipem bo farba Ci zejdzie będziesz miał odpryski od kamieni:whistling:
Opublikowano

a jak z trwałością plastidipa jest? bo widziałem że można felgi i karoserie malować ale nigdzie nie znalazłem informacji o wytrzymałości

Opublikowano

No ale sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, jeżeli fele się maluje i całe karoserie to musi być naprawdę wytrzymały...kiedyś Młody z drogi robił test na myjce i dopiero po dłuższej chwili kiedy trzymał pistolet przy samej karoserii dip puścił ale też zależy ile warstw położone jest. Na grilla nanieś z 3-4 warstwy powinno dać radę ja tak miałem i jeździłem rok a potem zerwałem ale prędzej nic się z nim nie działo:wink:

Opublikowano

ok to będzie trzeba tak zrobić też bardziej za mną to przemawia bo w razie jak się odwidzi to zerwę, a jak tam wladek rezanie przodu?

Opublikowano

Na grillu powinien dać radę :wink:

Opublikowano

Czy Władek reza to nie wiem nie mówił mi a jeżeli chodzi o mnie to działam po Nowym Roku...zderzak idzie do malowania i aktualnie poszukuję progów w kolorze w ostateczności jak nie znajdę to pomaluję moje:decayed::decayed:

Opublikowano

no ja po świetach na gotowo będę miał zostało jeszcze szukanie konsoli z poduchami, szyby czołowej, o górnej dokładki ze spryskami i całego układu sprysków i wsio

---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ----------

a zobacze jak to mnie wszystko finansowo wyniesie jak dobrze to jeszcze będę szukał listw bocznych s line a jak słabo to dopiero za jakiś czas

Opublikowano
ok to będzie trzeba tak zrobić też bardziej za mną to przemawia bo w razie jak się odwidzi to zerwę, a jak tam wladek rezanie przodu?

kiedyś tu wrzucałem filmik jak pomalowali b6 Q plasti dipem pojechali w ciężki teren umyli i nie było żadnego odprysku nie było,więc warto malować