Opublikowano 8 Marca 201412 l Panowie ma ktoś z Was ukryte wentyle jak się to sprawuje ?Ukryte Wentyle Zawory do Felg Aluminiowych TUV FV (3988145737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. polecam!
Opublikowano 8 Marca 201412 l Panowie ma ktoś z Was ukryte wentyle jak się to sprawuje ?Ukryte Wentyle Zawory do Felg Aluminiowych TUV FV (3988145737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja urzywałem. Polecam bardzo dobrze to wygląda tylko trza wozić przejściówkę z kluczykiem ze sobą bo jak zejdzie powietrze to nie napompujesz:wink:
Opublikowano 8 Marca 201412 l Panowie ma ktoś z Was ukryte wentyle jak się to sprawuje ?Ukryte Wentyle Zawory do Felg Aluminiowych TUV FV (3988145737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja urzywałem. Polecam bardzo dobrze to wygląda tylko trza wozić przejściówkę z kluczykiem ze sobą bo jak zejdzie powietrze to nie napompujesz:wink: A jakies konkretne polecacie ? ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- I one pewnie sa cięższe wiec wiecej ciężarów bedzie trzeba nakleić by wyważyc ?
Opublikowano 8 Marca 201412 l Panowie ma ktoś z Was ukryte wentyle jak się to sprawuje ?Ukryte Wentyle Zawory do Felg Aluminiowych TUV FV (3988145737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja urzywałem. Polecam bardzo dobrze to wygląda tylko trza wozić przejściówkę z kluczykiem ze sobą bo jak zejdzie powietrze to nie napompujesz:wink: A jakies konkretne polecacie ? ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- I one pewnie sa cięższe wiec wiecej ciężarów bedzie trzeba nakleić by wyważyc ? No ale i tak chyba musisz zwalać gumę żeby je założyć Jak chcesz to Ci Alcar`a załatwię za 35zł chrom:naughty:
Opublikowano 8 Marca 201412 l Jeszcze nie mam gumy założonej Z wysylka ? ---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ---------- Jeszcze nie mam gumy założonej
Opublikowano 8 Marca 201412 l Jeszcze nie mam gumy założonej http://img.tapatalk.com/d/14/03/08/y3e8eruq.jpg Z wysylka ? ---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ---------- Jeszcze nie mam gumy założonej Dam bokserowi:wink:
Opublikowano 8 Marca 201412 l 18, otwór z b8 ale to nie problem, a koło wygląda naprawdę dobrze, zresztą to świeży wzór i nieoblatany
Opublikowano 8 Marca 201412 l 18, otwór z b8 ale to nie problem, a koło wygląda naprawdę dobrze, zresztą to świeży wzór i nieoblatany lubie to a pierścieie centrujące już w domku 3,5 pln sztuka
Opublikowano 8 Marca 201412 l wszystkiego najlepszego dla wszystkich pań i tych wszystkich którzy też czują się trochę kobieco :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
Opublikowano 8 Marca 201412 l wszystkiego najlepszego dla wszystkich pań i tych wszystkich którzy też czują się trochę kobieco :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: wladi pan do ciebie
Opublikowano 8 Marca 201412 l Wladi pewnie się nawet dzisiaj ogoli:kox: ---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ----------
Opublikowano 8 Marca 201412 l Wladi pewnie się nawet dzisiaj ogoli:kox: :polew: ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- tylko oby ten dzień nie skończył się tak :polew:
Opublikowano 8 Marca 201412 l Wladi pewnie się nawet dzisiaj ogoli:kox: :polew: ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- tylko oby ten dzień nie skończył się tak http://i.imgur.com/EdQ7maz.jpg :polew: za jakies 2h bede sie z nim widzial to wam powiem czy sie ogolil
Opublikowano 8 Marca 201412 l Wladi pewnie się nawet dzisiaj ogoli:kox: :polew: ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- tylko oby ten dzień nie skończył się tak http://i.imgur.com/EdQ7maz.jpg :polew: za jakies 2h bede sie z nim widzial to wam powiem czy sie ogolil Mowisz sprawdzisz czy jajeczka wygolonr bys loniakow nie nałykał sie
Opublikowano 8 Marca 201412 l Wladi pewnie się nawet dzisiaj ogoli:kox: :polew: ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- tylko oby ten dzień nie skończył się tak http://i.imgur.com/EdQ7maz.jpg :polew: za jakies 2h bede sie z nim widzial to wam powiem czy sie ogolil Mowisz sprawdzisz czy jajeczka wygolonr bys loniakow nie nałykał sie nie bede ci wtajemniczal w nasze sprawy lozkowe